19.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialPetiţie online împotriva noului viceprimar al Bucureştiului, Tudor Ionescu

Petiţie online împotriva noului viceprimar al Bucureştiului, Tudor Ionescu

UPDATE: PNL cere PSD şi primarului general, Gabriela Firea, să îl revoce din funcţie pe viceprimarul Tudor Ionescu şi îl acuză pe copreşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu de exercitarea unor presiuni asupra social-democraţilor pentru această alegere. 

Mai mulţi bucureşteni nemulţumiţi de numirea lui Tudor Ionescu în funcţia de viceprimar al Bucureştiului au iniţiat o petiţie online pentru înlăturarea acestuia din conducerea Primăriei Generale a Capitalei. Până la ora transmiterii acestei ştiri, documentul a fost semnat de 70 de persoane.

În textul petitiei, postat online, se precizează că “este penibil, jenant și jignitor pentru noi, bucureștenii, ca Tudy Ionescu să aibă o funcție reprezentativă pentru orașul nostru. Locul lui este în Click și Cancan, nu la Primărie.

Conform Legii Administrației Publice locale nr. 215/2001, actualizată în 2016, capitolul III, articolul 57, paragraf 4, „schimbarea din funcţie a viceprimarului se poate face de consiliul local, prin hotărâre adoptată cu votul majorităţii consilierilor în funcţie, la propunerea primarului sau a unei treimi din numărul consilierilor locali în funcţie”; prin urmare, semnatarii acestei petiții vă cer să demarați procedurile necesare pentru schimbarea din funcție a viceprimarului Tudor Tim Ionescu (consilier în CGMB din partea ALDE).”

Amintim că Tudor Ionescu a fost implicat într-un scandal sexual. Cunoscut sub numele de Tudy, el ar fi fost amantul Oanei Zăvoran, căreia i-a trimis o filmare în care acesta apare în ipozstaze compromițătoare. Filmulețul a apărut, ulterior, pe Internet.

Citeşte şi Tudor Ionescu și Aurelian Bădulescu, votați viceprimari ai Capitalei. Viceprimarul ALDE, implicat într-un scandal sexual

Foto: Tudor Tim Ionescu / Facebook

 

Cele mai citite

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

Dacă nu la fotbal, la tenis de masă! Elizabeta Samara câștigă Liga Campionilor

Jucătoarea română de tenis de masă Elizabeta Samara a reușit să obțină pentru a cincea oară în carieră titlul în Liga Campionilor europeni și...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....
Ultima oră
Pe aceeași temă