10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialProstituata ucisă în pădurea Băneasa, LOVITĂ în cap cu pumnii şi cu...

Prostituata ucisă în pădurea Băneasa, LOVITĂ în cap cu pumnii şi cu un ciocan

Prostituata ucisă în pădurea Băneasa a fost lovită în cap, de mai multe ori, cu pumnii şi cu un ciocan, de un tânăr de 24 de ani, care apoi i-a luat poşeta şi un telefon mobil, potrivit anchetatorilor, porivit Mediafax.

Tânărul suspectat că a ucis-o pe prostituată se numeşte Marin Dumitru, are 24 de ani şi a fost prins de poliţişti miercuri noapte.

Citeşte şi UPDATE: Suspectul în cazul crimei din pădurea Băneasa a fost prins

În 31 octombrie, în jurul orelor 15.30-16.00, în pădurea Băneasa, Marin Dumitru a lovit-o de mai multe ori în cap cu pumnii şi cu un ciocan pe R.M., în vârstă de 30 de ani, provocându-i leziuni în urma cărora a decedat, se arată într-un comunicat de presă de joi al Parchetului Tribunalului Bucureşti.

Marin Dumitru i-a luat poşeta şi un telefon mobil, apoi a fugit, fiind prins după două săptămâni de la comiterea crimei.

Procurorii de la Parchetul Tribunalului Bucureşti au emis pe numele lui Marin Dumitru o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind acuzat de omor deosebit de grav şi tâlhărie.

Instanţa Tribunalului Bucureşti va judeca, joi, cererea procurorilor de arestare preventivă a lui Marin Dumitru.

Cercetările în această cauză sunt continuate de Parchetul Tribunalului Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

Cadavrul femeii, în vârstă de 30 de ani, cunoscută ca prostituată, a fost descoperit în 1 noiembrie, la marginea pădurii Băneasa, de către concubinul femeii, care a sunat la numărul de urgenţă 112.

Acesta a susţinut în faţa poliţiştilor că a plecat să o caute la marginea pădurii Băneasa, unde ştia că aceasta se prostitutează, pentru că nu mai venise acasă şi nici nu mai răspundea la telefon. Femeia ucisă a lăsat în urmă un copil de 14 ani.

În urmă cu o zi, o altă tânără care ar fi fost prostituată a fost ucisă cu cruzime, într-un apartament din cartierul Rahova, din Sectorul 5 al Capitalei. Tânăra a fost găsită în cadă, într-o baltă de sânge, cu venele tăiate, potrivit unor surse judiciare.

În urma necropsiei s-a stabilit că femeia a fost victima unui omor, iar autorul, cel mai probabil o persoană din anturajul acesteia, a încercat să însceneze sinuciderea.

Sursele citate au precizat că femeia era prostituată de lux şi îşi racola clienţii prin intermediul unor anunţuri publicate pe internet în care oferea “servicii de escortă”.

Cele mai citite

Lamborghini va construi o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...
Ultima oră
Pe aceeași temă