13.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialSorin Grindeanu, despre excursia la pescuit cu șeful PSD: Ca pescar începător,...

Sorin Grindeanu, despre excursia la pescuit cu șeful PSD: Ca pescar începător, am înţeles că stau foarte bine. Eu pot să-l învăţ să schieze pe domnul Dragnea. Înţeleg că nu stă foarte bine în acest domeniu

Premierul Sorin Grindeanu a făcut, luni, precizări referitoare la excursia la pescuit pe care a făcut-o împreună cu șeful PSD, Liviu Dragnea. În acest context, el a precizat că nu a mai pescuit înainte, dar că, în schimb, îl poate învăța pe liderul social-democrat să schieze.

„Am învăţat. E adevărat că nu am mai pescuit până acum. E un lucru pe care nu l-am mai făcut. Înţeleg că aşa, ca începător, stau foarte bine. Unii ştiu să pescuiască, din zonele acestea cu specific. În zona de vest nu e o locaţie potrivită sau un trend. Eu, de exemplu, pot să-l învăţ să schieze pe domnul Liviu Dragnea, că înţeleg că nu stă foarte bine în acest domeniu", a declarat Sorin Grindeanu, la Parlament, după ședința coaliției de guvernare PSD-ALDE

Precizarea vine după ce, duminică, șeful PSD a postat, pe Facebook, mai multe fotografii, însoțite de un mesaj în care explică cum l-a învățat pe Sorin Grindeanu să pescuiască.

„În acest sfârşit de săptămână, l-am învăţat pe Sorin să pescuiască. Marea ruptură între Parlament şi Guvern a avut loc: eu am prins 17 ştiuci şi el 9. Eu cred că e foarte bine pentru un începător care nu pusese niciodată mâna pe o lansetă! La vâsle, un ecologist: Marcel Ciolacu", a scris șeful PSD, Liviu Dragnea, pe Facebook.



 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă