9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialTânărul acuzat că a ucis o prostituată în Pădurea Băneasa a fost...

Tânărul acuzat că a ucis o prostituată în Pădurea Băneasa a fost trimis în judecată

Tânărul acuzat că în 31 octombrie 2012 a ucis o prostituată, la marginea Pădurii Băneasa, lângă Academia de Poliţie, după ce a lovit-o în cap, de mai multe ori, cu pumnii, cu un ciocan şi cu o bordură, a fost trimis în judecată, luni, de procurorii Parchetului Capitalei, potrivit Mediafax.

Marian Dumitru a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv, pentru omor calificat şi deosebit de grav, precum şi pentru tâlhărie, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului Tribunalului Bucureşti.

“Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, în data de 31.10.2012, în jurul orelor 15.30-16.00, în Pădurea Băneasa din Bucureşti, sector 1, la o distanţă de circa 15 metri de Aleea Privighetorilor, inculpatul Marin Dumitru i-a aplicat victimei R.M. mai multe lovituri, în zona capului, cu pumnii, cu un ciocan şi cu o bordură de circa 50 cm lungime şi 10-12 cm grosime, provocându-i leziuni în urma cărora a decedat. După uciderea victimei, inculpatul i-a sustras poşeta, un telefon mobil marca Nokia şi doi acumulatori pentru telefon mobil”, au precizat procurorii.

Marin Dumitru a fost prins după două săptămâni de la comiterea crimei, în Gara de Nord, de unde intenţiona să plece la Buzău.

Tânărul a fost dus, în 15 noiembrie 2012, la locul faptei, pentru reconstituire. Marin Dumitru le-a arătat atunci anchetatorilor unde s-a întâlnit cu femeia, locul în care a ucis-o şi unde a aruncat poşeta pe care a luat-o de la aceasta.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul a ucis-o pe prostituată cu un ciocan, pe care ulterior l-a aruncat la faţa locului. Marin Dumitru a spus că a găsit ciocanul în pădure şi a lovit-o pe femeie ca urmare a unui conflict în timpul căruia s-a şi îmbrâncit cu aceasta. El a susţinut că s-ar fi speriat că ar putea să ia vreo boală venerică, moment în care a lovit-o în cap. Ulterior, Marin Dumitru i-a luat geanta, pe care a aruncat-o la câteva sute de metri de locul crimei. Bărbatul a scotocit în geantă, însă nu a găsit niciun ban, poliţiştii găsind într-un buzunar lateral al poşetei suma de 400 de lei.

Marin Dumitru este fost agent de pază şi a mai fost în atenţia poliţiei, pentru o presupusă lipsire de libertate, care a vizat tot o prostituată, însă la momentul respectiv a fost scos de sub urmărire penală.

Cadavrul femeii, în vârstă de 30 de ani, cunoscută ca prostituată, a fost descoperit la 1 noiembrie, la marginea Pădurii Băneasa, de către concubinul femeii, care a sunat la numărul de urgenţă 112.

Acesta a susţinut în faţa poliţiştilor că a plecat să o caute la marginea pădurii Băneasa, unde ştia că se prostituează, pentru că nu mai venise acasă şi nici nu mai răspundea la telefon. Femeia ucisă a lăsat în urmă un copil de 14 ani.

Cele mai citite

România poate rămâne fără Noaptea Europeană a Muzeelor întrucât nu s-au rezolvat revendicările angajaților din Cultură

Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Presă CULTURMEDIA anunță că membrii săi nu vor participa la evenimentul intitulat "Noaptea Europeană a Muzeelor", în...

Inter Milano, noua campioană a Italiei, după victoria din „Derby della Madonnina”

Inter Milano s-a impus cu scorul de 2-1 în „Derby della Madonnina”, contra rivalei locale AC Milan, și și-a asigurat un nou titlu de...

Pericol de inundații în mai multe județe din România! Hidrologii au emis cod galben și portocaliu

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, marţi, o avertizare Cod portocaliu de viituri, ce vizează până miercuri dimineaţa râuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă