19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE. Un suporter dinamovist a murit după ce a fost agresat la...

UPDATE. Un suporter dinamovist a murit după ce a fost agresat la finalul meciului Steaua-Dinamo. Poliţia a deschis dosar penal

UPDATE. 11:00. La nivelul Poliţiei Capitalei, poliţiştii de la Serviciul Omoruri, sub cordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, s-au sesizat, fiind deschis un dosar penal în care se investighează fapta de omor.

——————————-

Un tânăr de 18 ani, suporter al echipei Dinamo, a murit, miercuri dimineaţă la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală în urma unei altercaţii care a avut loc sâmbătă, după meciul Steaua-Dinamo, în apropierea Parcului Titan, informează News.ro.

Potrivit unor membri ai galeriei dinamoviste, tânărul făcea parte din galeria echipei Dinamo, iar conflictul în urma căruia a fost rănit a avut loc după meciul Steaua-Dinamo, în afara stadionului.

În urma altercaţiei, tânărul a suferit un traumatism cranio-cerebral grav şi a fost internat la Spitalul “Sfântul Pantelimon”, unde a fost operat, iar miercuri dimineaţă a decedat.

“S-a înregistrat decesul unui tânăr de 18 ani cu un traumatism cranio-cerebral cu factor de risc asociat, cu leziune post-traumatică importantă, care a necesitat o intervenţie chirurgicală, dar în ciuda intervenţiei pacientul a decedat”, a declarat, pentru News.ro, Fiorela Mitoiu, şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului “Sfântul Pantelimon” din Capitală. 

O echipă de poliţişti de la Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei, coordonată de un procuror al Parchetului Tribunalului Bucureşti, a declanşat o anchetă în acest caz şi urmează să verifice modul în care s-a produs altercaţia de sâmbătă seră, după meciul Steaua – Dinamo. Potrivit primelor date ale anchetei, altercaţia a avut loc în aporpierea parcului Titan din Capitală.

 

Cele mai citite

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

Șase persoane au fost rănite în regiunile ucrainene Harkov și Dnipro

Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra regiunilor ucrainene Harkov și Dnipro, rănind cel puțin șase persoane și lovind infrastructuri critice,...

Mesaje de PAȘTE 2024: Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște de trimis în aceste zile sfinte celor dragi. România Liberă îți propune o selecție de urări de Paște, SMS-uri pe care...
Ultima oră
Pe aceeași temă