11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO + FOTO. Cinci persoane au murit, după ce un avion de...

VIDEO + FOTO. Cinci persoane au murit, după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit într-o zonă comercială din Melbourne

Cinci persoane au murit, marți, după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit și a explodat, într-o zonă comercială situată lângă aeroportul din oraşul australian Melbourne, informează AFP.

Avionul, de tip Beechcraft, a atins o clădire şi s-a prăbuşit imediat după ora locală 9.00 (0.00, ora României) pe Centrul comercial DFO, situat lângă aeroportul Essendon din Melbourne.

Imaginile difuzate în direct de televiziuni arătau flăcări și importante daune produse centrului comercial și imobilelor vecine. O coloană de fum negru se ridica de la locul accidentului. Cauza accidentului nu a fost încă determinată. Șeful poliției statului Victoria, Mick Frewen, a declarat că principala ipoteză a anchetatorilor era o defecțiune la motor. 

Autorităţile australiene nu au găsit supravieţuitori în urma accidentului aviatic produs marţi dimineaţă la Melbourne, astfel că bilanţul probabil este de cinci morţi. În centrul comercial Spotlight DFO nu s-au înregistrat victime.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă