21.6 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Hillary Clinton a ameţit la comemorarea victimelor 9/11. Are pneumonie, dar...

VIDEO. Hillary Clinton a ameţit la comemorarea victimelor 9/11. Are pneumonie, dar se reface rapid, spune medicul

Candidata democrată la alegerile prezidenţiale americane, Hillary Clinton, a căzut la ceremonia de comemorare a victimelor atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001, pe care apoi a părăsit-o brusc, alimentând noi speculaţii asupra stării sale de sănătate, scrie The Washington Post.

În imaginile, care au devenit imediat virale, se vede cum ameţeşte şi se împiedică încercând să ajungă la maşină, flancată de agenţii de securitate. Medicul Lisa Bardack, care a consultat-o pe Hillary Clinton, la News York,  a declarat că aceasta suferă de pneumonie și s-a deshidratat stând în căldură la ceremonie, dar “se reface rapid”. “I-am prescris antibiotice şi i-am recomandat să se odihnească şi să-şi modifice programul”, a precizat medicul.

Din cauza stării de sănătate, candidata democrată la Casa Albă, Hillary Clinton, și-a anulat o deplasare pe care urma să o efectueze luni și marți în California în cadrul campaniei sale, a declarat un purtător de cuvânt, Nick Merrill.

Momentul a realimentat speculaţiile legate de starea de sănătate a candidatei democrate, pe care contra-candidatul său, Donald Trump, a tot pus-o sub semnul întrebării. 

Opozanţii politici ai lui Hillary Clinton argumenteazã că fosta primă doamnă nu ar putea face faţă solicitărilor pe care le prespune funcţia de preşedinte al SUA.

 

Cele mai citite

A crescut interesul românilor pentru a deveni proprietari de case în Dubai

Dubaiul reprezintă un teritoriu extrem de ofertant pentru românii care sunt în căutare de investiții imobiliare pe termen mediu și lung. Astfel, aceștia achiziționează...

Gabriela Firea pregătește o concurență serioasă pentru Nicușor Dan în Alegerile Locale

Depunerea candidaturii reprezentantului PSD pentru functia de primar general al capitalei, in Bucuresti, 28 aprilie 2024. Inquam Photos / Octav Ganea

Fascinația Jackpot-urilor: povești reale din Las Vegas și legende din lumea filmului

În fiecare domeniu există cuvinte specializate care își fac loc în limbajul uzual și devin cunoscute pentru toată lumea. Un astfel de cuvânt este...
Ultima oră
Pe aceeași temă