12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăAlegeri 2016BusinessAcademy - unde sunt cele mai căutate şi cele mai bine plătite...

BusinessAcademy – unde sunt cele mai căutate şi cele mai bine plătite joburi?

Credeţi că piaţa este saturată şi că concurenţa este prea mare? Că este greu sau imposibil să găsiţi joburi cu salarii mari şi funcţii înalte? Ei bine, nu este aşa. Pe piaţă există multe locuri de muncă bine plătite, iar ceea ce lipseşte de fapt sunt profesioniştii cu abilităţi şi calificări corespunzătoare. În ziua de azi, fiecare companie are nevoie de un marketing manager, PR manager sau HR manager. Dar cum să ieşiţi în evidenţă şi să avansaţi în companii mari şi de succes?

Conform datelor portalului mainstreeet.com, angajatorii sunt de părere că una dintre cele mai importante abilităţi ale angajaţilor este să fie în pas cu tendinţele de pe piaţă şi acest lucru să-l dovedească prin deţinerea unor certificate corespunzătoare, precum şi să demonstreze dorinţa pentru perfecţionarea continuă şi obţinerea de cunoştinţe noi. Unele dintre cele mai solicitate certificate pe piaţă sunt Cambridge, HRCI şi IQN. Managerii şi antreprenorii de succes trebuie să înveţe în permanenţă noi abilităţi, iar certificatele au rolul de a confirma cunoştinţele lor profesionale. Deci, cheia se află într-o educaţie de bună calitate.

Cum putem rezolva această problemă şi cum putem înlătura neconcordanţele care există între ceea ce oferă educaţia clasică şi cerinţele reale ale pieţei?

În opinia experţilor de la BusinessAcademy, cei care vor să aibă succes şi un loc de muncă foarte bine plătit, trebuie în primul rând să înveţe de la cei mai buni. De aceea, profesorii de la BusinessAcademy alcătuiesc un grup de profesionişti care au în spate peste 20.000 de ore de lucru în consultanţă privind creşterea profitului unor companii cunoscute. Ideea este ca profesorii să-şi transmită propriile experienţe profesionale, acumulate în cadrul unor proiecte reale.

BusinessAcademy îşi bazează activitatea educaţională pe abilităţi căutate pe piaţă şi confirmate prin intermediul unor certificate internaţionale de renume. Această instituţie de învăţământ are sedii în Timişoara şi Bucureşti, fiind acreditată de către Cambridge International Examinations.

Programele sale abordează teme şi probleme actuale pe piaţă – cum să-ţi începi propria afacere, managementul resurselor umane în companie sau însuşirea abilităţilor de marketing şi de vânzări.

Programul de afaceri Cambridge este unul dintre cele mai populare la BusinessAcademy, cursanţii pregătindu-se în cadrul său atât pentru munca pe poziţii executive, cât şi operative în întreprinderi. Acest lucru presupune dobândirea unor abilităţi din mai multe domenii: marketing, vânzări, managementul finanţelor, planificarea şi managementul proiectelor şi al echipelor de angajaţi..

Un astfel de concept educaţional schimbă în totalitate situaţia de pe piaţă şi formează candidaţi cu înaltă pregătire profesională. Oamenii care deţin abilităţile solicitate şi cunoştinţele necesare îşi cresc valoarea pe piaţă şi pot concura pentru locuri de muncă bine plătite. 

Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...
Ultima oră
Pe aceeași temă