10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialBVB InVEST QUEST, competiţia educaţională de tranzacţionare online, începe ÎN 14 aprilie

BVB InVEST QUEST, competiţia educaţională de tranzacţionare online, începe ÎN 14 aprilie

Unul dintre proiectele educaţionale de referinţă ale BVB se va desfăşura în perioada 14 aprilie – 13 iunie.

Participă la unul dintre cele 20 de seminarii: Bucureşti, Bacău, Braşov, Iaşi, Sibiu, Craiova, Galaţi, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Constanţa, Timişoara!

Participanţii la BVB IQ vor dispune de o sumă virtuală de 30.000 lei ce va putea fi investita în top 15 cele mai lichide companii româneşti listate la BVB.

Patru companii de brokeraj, Estinvest, Intercapital, SSIF Broker şi Tradeville, sunt parteneri ai BVB in cadrul acestui proiect.

Proiectul se desfăşoară sub patronajul onorific al Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Premii atractive pentru castigatori: o saptamana in doi pe o insula din Mediterana, un laptop, smartphone-uri si premiul special Artmark.

Competitia educationala de tranzactionare online, BVB Invest Quest (BVB IQ), este dedicata persoanelor peste 18 ani, interesate de functionarea pietei de capital si de realizarea unei investitii in baza unei bune intelegeri si a informarii prealabile. BVB IQ are la baza o platforma educationala ce cuprinde 20 de seminarii realizate in tara si o competitie virtuala de tranzactionare online.

Competitie virtuala de tranzactionare online se va desfasura pe platforma BVB, ArenaXT, iar conditiile de tranzactionare vor replica conditiile din piata reala. Participantii la BVB IQ vor avea la dispozitie o suma virtuala de 30.000 lei pe care o vor putea investi in actiunile celor mai lichide 15 companii listate la BVB: Banca Transilvania, Fondul Proprietatea, Romgaz, OMV Petrom, BRD-GSG, Transgaz, Transelectrica, Nuclearelectrica, Bursa de Valori Bucuresti, SSIF Broker si cele 5 SIF-uri.

Proiectul are o importanta componenta educationala, intrucat obiectivul este pregatirea viitoarei generatii de investitori de retail in piata de capital, iar mesajul este acela ca orice decizie de investitie trebuie luata in baza unei bune intelegeri si cunoasteri prealabile.

In perioada 31 martie – 6 mai, persoanele interesate sa participe in competitie se pot inscrie la unul dintre seminariile ce vor avea loc in tara, cu sprijinul partenerilor la proiect: patru societati de brokeraj – Estinvest, Intercapital, SSIF Broker si Tradeville, precum si Autoritatea de Supraveghere Financiara. Participarea la competitie si la seminarii este gratuita.

Calendarul seminariilor

Bacau – 4 Aprilie
Brasov – 8&9 Aprilie
Bucharest – 2&3, 5, 12, 23&24, 26, 29 Aprilie si 3 Mai
Cluj-Napoca – 15, 29 Aprilie
Constanta – 17 Aprilie si 6&7 Mai
Craiova – 11 Aprilie
Galati – 11 Aprilie
Iasi – 9 Aprilie
Oradea – 16 Aprilie
Sibiu – 10&11 Aprilie
Suceava – 30 Aprilie
Timisoara – 6 Mai

Categorii de premii pentru castigatori

Premii Gold
Locul1 – O vacanta de 7 zile in doi in Palma de Mallorca
Locul2 – Un laptop DELL XPS
Locul3 – Trei premii a cate un Samsung Galaxy S4 fiecare

Premii Silver
Premii simbolice si premiul special Artmark

Parteneri promovare ai proiectului BVB IQ: Artmark si doingbusiness.ro

Parteneri media ai proiectului BVB IQ: Ziarul Financiar, wall-street.ro si Romania Libera.

“Prin BVB IQ targetam persoane care nu sunt investitori activi in piata de capital. Informarea si educarea in sfera financiara a acestei categorii de persoane este importanta pentru noi ca Bursa, intrucat ei sunt viitoarea generatie de investitori si proprietari de companii, si credem cu tarie in cresterea calitatii mediului de business in care ne desfasuram activitatea. Doresc sa multumesc tuturor partenerilor la proiect pentru increderea lor in obiectivul nostru comun.” a declarat Ludwik Sobolewski, directorul general al BVB.

Mai multe detalii despre competitia BVB IQ vor fi disponibile pe site-ul BVB incepand cu 31 martie.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati pe: Mariana Ciurel, Sef Marketing si Relatii Internationale, +40.740.104.193, mariana.ciurel@bvb.ro

Cele mai citite

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă