20.6 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialComunitatea directorilor finanicari se intalneste la CFO Forum 2014, Editia a IV-a

Comunitatea directorilor finanicari se intalneste la CFO Forum 2014, Editia a IV-a

Medien Conferences organizează cea de-a IV-a ediție a Forumului Directorilor Economici, eveniment va avea loc pe data de 16 aprilie 2014, la Hotel InterContinental.

Intr-o economie cu reguli noi, directorul financiar (CFO) a devenit deja elementul-cheie in cadrul companiilor, transformarea functiei financiare impunand o noua abordare si noi exigente cu privire la performantele acesteia. Fiscalitatea şi legalitatea cu care se confrunta mediul de afaceri din România, nevoia expertizei CFO-ului în cadrul companiilor şi rolul său de “playmaker” cu finantele companiei sunt cateva din subiectele pe care le vor aborda participantii si speakerii invitati.

In cadrul acestei noi editii a forumului dedicat directorilor financiari dar si celor cu atributii de conducere din cadrul societatilor, cum ar fi CEO, Financial/Accounting Managers, audienta este provocata la un dialog asupra rolului CFO-ului, in sensul depasirii spatiului sau tehnic, intr-un rol cu mult mai central si mai concentrat pe cresterea economica, in noul context international si european in materie de fiscalitate.

Evenimentul se adreseaza autorităţilor, băncilor, experţilor financiari, analiştilor economici, investitorilor, companiilor de asigurări, companiilor de leasing, fondurilor de pensii, companiilor mari, consultanţilor .

Chief Financial Officers Forum 2013 va avea loc pe 16 aprilie 2014, la Hotel InterContinental.

Evenimentul este susţinut de: ACCA, Transfond, PwC si Romanian Software.

Parteneri media : Romania liberă, Academia Catavencu, Calendar Evenimente, Ziare.com, Business 24, Efin.ro, Promo Afaceri.

Mai multe informatii despre participarea la eveniment gasiti pe site-ul: http://mhconferences.ro/

Cele mai citite

Evenimente de Noaptea Muzeelor

Evenimentul Noaptea Muzeelor, aflat la a XX-a ediţie, se va desfăşura în România pe tot parcursul zilei de astăzi.La eveniment şi-au anunţat participarea muzee,...

O bonă din București a lovit copilul pe care îl avea în grijă. Femeia a fost reținută

Vineri, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 22 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele...

Mai mult de 30 de ucraineni care fugeau de armată s-au înecat la granița cu Ungaria și România

Cel puțin 30 de ucraineni care fugeau de armată s-au înecat la granița cu Ungaria și România. Ei au murit în încercarea de a...
Ultima oră
Pe aceeași temă