10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialTeleviziunea lui Dan Diaconescu, în faliment

Televiziunea lui Dan Diaconescu, în faliment

Societatea care a deținut licența OTV, Ocram Televiziune SRL București, a intrat în faliment, acumulând datorii de circa 17 milioane de lei, plus 11,5 milioane de lei creanțe, conform antitepari.ro.

La data de 26 martie 2014, Tribunalul Bucureşti a dispus începerea procedurii falimentului societăţii Ocram, administrator judiciar fiind numit Acsis Solv IPURL.

Instanţa a stabilit data de 26 mai 2014 drept termen limită până la care creditorii vor putea depune cererile de admitere a creanţelor. Tabelul suplimentar al creanţelor va fi afişat la 26 iunie , iar cel definitiv consolidat la data de 26 iulie.

Societatea Ocram a fost înfiinţată în anul 2003, majoritatea capitalului social al firmei fiind controlată de Dan Diaconescu, o cotă minoritară aflându-se în posesia societăţii GMG Media Box SA. În data de 28 martie 2012, Ocram Televiziune SRL București a intrat în insolvenţă.

În afară de Ocram, mai sunt sub incidenţa Legii 85/2006 firmele Oglinda Press SRL şi Oglinda Television SA, Dan Diaconescu deținând acțiuni la ambele societăți.

 

Cele mai citite

Pantaloni scurți de damă. Descoperiți inspirații de vară de la Reserved

Vara fără pantaloni scurți este ca și cum ai merge la film fără popcorn. Pe scurt - nu are rost. Când căldura doboară, pantalonii...

Din “Groapă” direct în “Clan”. Marius Manole: “Mă bucur că am ocazia să fac ceea ce îmi place”

Producția de mare succes a PRO TV-ului, serialul "Clanul", se apropie de final. Ultimele episoade aduc situații limită, suspans și personaje noi. Spre exemplu,...

Vreme rea în toată țara, până joi dimineață

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de precipitaţii însemnate cantitativ şi intensificări de vânt, valabilă până joi dimineaţa în...
Ultima oră
Pe aceeași temă