18.9 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecial10 lucruri pe care nu le știai despre Robin Williams

10 lucruri pe care nu le știai despre Robin Williams

Actorul Robin Williams, găsit mort în casa sa din California, era mare fan rugby, iar unul din serialele lui preferate era ”Star Trek”, notează 10factsabout.com.

1. Profesorul John Houseman, cu care Robin a lucrat la Juilliard, l-a sfătuit să nu mai piardă timpul cu cursuri de actorie și să-și repete numerele de stand-up comedy.

2. O mare parte a scenariului din ”Mork&Mindy” a fost scris cu pauze în dialog, pentru ca Robin Williams să poată improviza în voie.

Citește și: FOTO. Rolurile care i-au adus celebritatea lui Robin Williams

3. Cea mai mare parte a dialogurilor din ”Alladin” a fost scrisă de Williams.

4. Două din filmele în care a jucat Williams, ”The Birdcage” și ”Jumanji”, au avut încasări de peste 100 de milioane de dolari, în aceeași săptămână, în SUA.

5. Robin Williams a fost prima alegere pentru rolul lui Joe Miller din ”Philadelphia” (rol interpretat de Denzel Washington).

6. În octombrie 1997, a fost inclus în top 100 cele mai importante vedete de film din istoria cinematografiei, de Empire Magazine.

7. Robin este un împătimit al rugby-ului.

Citește și: VIDEO. UPDATE: A murit actorul Robin Williams. Posibilă sinucidere. Obama, printre cei care și-au prezentat condoleanțele

8. Susține că a învățat multe despre comedii din ”Monty Python's Flying Circus”.

9. S-a împrietenit cu actorul Cristopher Reeve pe vremea când mergea la Juilliard. Au rămas prieteni până la moartea lui Reeve, în 2004.

10. Serialele preferate ale actorului sunt ”Star Trek” și ”Doctor Who”.

Cele mai citite

Avertismentul lui Norbert Wiener

Inteligența artificială a apărut pe o altă linie a abordării raționării decât cea moștenită din cultura clasică. Să amintim câteva momente de cotitură care...

Avertismentul lui Norbert Wiener

Inteligența artificială a apărut pe o altă linie a abordării raționării decât cea moștenită din cultura clasică. Să amintim câteva momente de cotitură care...

Românii pot avea succes la Eurovision! Trebuie doar să demonstreze că au avut părinți de același sex: Decebal și Traian

România ar putea accede din nou cu succes în viitoarele finale din cadrul concursului Eurovision, poate chiar cu șanse la trofeu. Concurenții din țara...
Ultima oră
Pe aceeași temă