17.6 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialFOTO: Frumuseţea naturală a femeilor din Coreea de Nord, surprinsă de o...

FOTO: Frumuseţea naturală a femeilor din Coreea de Nord, surprinsă de o fotografă din România

O serie de fotografii realizate de fotografa Mihaela Noroc în Coreea de Nord dezvăluie frumuseţea şi naturaleţea femeilor din mai multe zone ale ţării, potrivit Huffington Post.

Proiectul “Atlasul Frumuseţii/The Atlas of Beauty” al fotografei, a făcut înconjurul lumii.  În călătoriile sale, Mihaela Noroc a surprins frumuseţea femeilor din diferite colţuri ale lumii, de la Etiopia la Iran, astfel că, în luna septembrie, a ajuns şi Coreea de Nord. Ea a declarat, pe pagina de Facebook, că zilele petrecute în această ţară au fost interesante.

“Când intri în Coreea de Nord, ai acces la o lume complet diferită. Ştii că vei vedea monumente imense, statui şi sărbători comuniste, dar nu ştii aproape nimic despre femeile nord-coreene”, a spus ea pentru The WorldPost.

Potrivit fotografei, frumuseţea nu constă în machiaj, bani, rasă sau statut social, ci mai degrabă în a te simţi bine în pielea ta.

Întrucât autorităţile supraveghează cu stricteţe călătoriile în Coreea de Nord, Mihaela Noroc a fost însoţită de un ghid şi i s-a permis să viziteze doar anumite locuri. În aceste condiţii, ea a mers în patru oraşe şi a fotografiat femei în fabrici, universităţi, parcuri şi staţii de metrou. Ea s-a declarat uimită de entuziasmul celor fotografiate.

“Deşi nu sunt familiare cu trendurile globale, asta nu înseamnă că nord-coreenele nu sunt preocupate de felul în care arată. Le plac tocurile şi, de obicei, poartă ţinute clasice, având mereu o insignă cu liderii ţării”. Mai mult, ea a explicat că femeile poartă haine tradiţionale colorate, atunci când sunt diverse sărbători, haine purtate inclusiv de prezentatoarea ştirilor de seară.

Deschideţi galeria, pentru a vedea fotografii cu locuitoarele Coreei de Nord, realizate de Mihaela Noroc.

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Marcel Ciolacu, despre raporturile comerciale cu Turcia: „Este cel mai important partener economic al României non-UE”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că cel mai important partener economic al României non-UE este Turcia, ajungându-se la raporturi comerciale între cele două...

Președintele iranian Ebrahim Raisi, înmormântat în orașul-sfânt Mashhad

Preşedintele iranian Ebrahim Raisi, care și-a pierdut viața duminică într-un accident de elicopter, a fost înmormântat joi în oraşul său natal, Mashhad, unde sute...

Erika Isac, artista care a semnalat pericolul asupra femeilor, prezintă acum un serviciu de localizare online

Erika Isac, artistă extrem de cunoscută după ce a semnalat riscurile asupra femeilor, prezintă acum un serviciu de localizare online, dedicat siguranței femeilor. Serviciul #GETHOMESAFE...
Ultima oră
Pe aceeași temă