8.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialFrumoasa și Bestia, relansat

Frumoasa și Bestia, relansat

Studiourile Disney au făcut public primul clip de prezentare a peliculei, în 24 de ore acesta având aproape 92 de milioane de vizionări numai pe YouTube.

Primul trailer al filmului „Beauty and the Beast“, noua producţie a studioului Disney, în care apare, pentru câteva secunde, un singur personaj, Bella, interpretat de actriţa Emma Watson, face furori pe internet, unde în 24 de ore a avut 91,8 milioane de vizualizări, relatează EFE. Reacția oficialilor Disney nu s-a lăsat prea mult așteptată: „Mulţumim fanilor noştri pentru recordul de 91,8 de milioane de vizualizări în 24 de ore a primului trailer din «Beauty and the Beast»”, se menționează pe contul de Facebook al studioului.

Cele aproape 92 de milioane de vizualizări într-o singură zi dublează aproape precedentul record deţinut de trailerul filmului „Star Wars: The Force Awakens”, care a avut 55 de milioane de vizualizări în primele 24 de ore când a fost lansat, în octombrie.

Un remake nedesenat

Pentru trailerul acestui remake al filmului de animaţie din 1991, Disney a mizat pe introducerea de schimbări ale simbolului castelului care prefaţează toate filmele sale şi care de data aceasta are un aspect mai lugubru, silueta lui înălţându-se într-un peisaj nocturn.

Protagonista primului trailer cu o durată de 1 minut și 30 de secunde al acestui film cu per-sonaje în carne şi oase este Emma Watson, care o întruchipează pe tânăra Bella şi care apare pentru doar câteva secunde, fiind văzută admirând un trandafir sub un clopot de sticlă.

Noua versiune Disney, în regia lui Bill Condon („Twilight“) îi mai are în distribuţie pe Dan Stevens, în rolul Bestiei, alături de Ewan McGregor, care îl va interpreta pe Lumiere, şi de Luke Evans, care va fi Gaston.

Trailerul se încheie cu mesajul: „Fii invitatul nostru. 3.17.17“, referitor la data premierei filmului (17 martie 2017), care se alătură tendinţei studioului Disney de a reface filmele sale de animaţie pentru copii cu personaje reale, precum „Alice in Wonderland“, „Snow White & the Huntsman“, „Jungle Book“ sau „Maleficent“.

Alice nu e chiar minunată

Lansarea trailer-ului pentru noua producție „Beauty and the Beast“ vine chiar în weekendul de lansare a unei alte producții Disney, „Alice Through the Looking Glass/Alice În Țara Oglinzilor“, în regia celebrului Tim Burton și cu o distribuție de excepție: Johnny Depp, Anne Hathaway, Mia Wasikowska, Helena Bonham Carter, Stephen Fry, Timothy Spall și regretatul actor Alan Rickman.

Filmul este continuarea poveştii din „Alice in Wonderland“ (2010). De această dată, Alice, interpretată de Mia Wasikowska, revine în Ţara Minunilor pentru a-şi salva prietenul, Pălărierul Nebun, interpretat de Johnny Depp.

În ciuda unui buget exorbitant, de peste 170 milioane de dolari, a unei armate de actori renumiți și a unei producții tehnice de invidiat, filmul nu a fost primit foarte bine de critică, care-l consideră un eșec din punct de vedere al firului narativ, cu o poveste ușoară și „puțin trasă de păr“. Însă publicul nu a fost de aceeași părere și pelicula a ajuns direct pe locul al doilea în box office-ul american, la nivel mondial totalizând încasări de aproape 79 milioane de dolari.

Nu este o sumă foarte mare, asta dacă o comparăm cu cele 116 milioane făcute în primul week-end de primul film din seria Alice al lui Tim Burton. Dar, în ciuda cronicilor nefavorabile și a unui scandal în care este implicat Johnny Depp, filmul a fost foarte bine primit de public.

Cele mai citite

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești a luat titlul de vicecampioană mondială la Campionatul Mondial de Robotică de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești s-a încununat de succes, prin obținerea titlului de vicecampioni mondiali din cadrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă