15 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialPrima licitaţie cu ofertă prealabilă: 16 iunie GOLDART Ghildush

Prima licitaţie cu ofertă prealabilă: 16 iunie GOLDART Ghildush

Următoarea licitaţie Goldart, intitulată “De la vis la realitate” are o ofertă diversificată cuprinzând bijuterii, argintărie, piese pentru iluminat şi servit masa, dar şi piese de sculptură, artă contemporană semnată de nume ca Viorel Mărginean, Ştefan Câlţia, Geta Brătescu şi alţii, cât şi gen portretistic („Tudor Arghezi” de Theodor Pallady, „Autoportret” de Dimitrie Loghin, „Nina Cassian” de Iosif Ross).

Oferta mai cuprinde opere de Ştefan Popescu, Alexandru Ciucurencu, Dumitru Ghiaţă, Samuel Mützner, Rudolf Schweitzer-Cumpăna, Nicolae Vermont, Aurel Cojan, George Catargi, Octav Băncilă, Ion Theodorescu Michaela Eleutheriade şi mulţi alţii.

Lucrările pot fi vizionate online, pe www.goldart.ro, sau la Galeria GOLDART Ghildush, Intr. I. L. Caragiale nr. 1, sector 2, Bucureşti, după următorul program:
 
Luni 2 iunie – vineri 6 iunie între orele 09.00-17.00
Marţi 10 iunie – vineri 13 iunie între orele 09.00-17.00
Sâmbătă 14 iunie între orele 11.00-17.00
Luni 16 iunie între orele 09.00-19.00

Menţionăm că această licitaţie este prima în care Casa de Licitaţii GOLDART Ghildush introduce programul de stimulare a cumpărătorului şi de dinamizare a şedinţelor de licitaţii oferind publicului iubitor de artă, colecţionarilor şi investitorilor, un nou instrument de colaborare: OFERTA PREALABILĂ

 În perioada expunerii lucrărilor, inclusiv în ziua licitaţiei, până la orele 12,00, publicul interesat este invitat să transmită intenţia de licitare la preţul pe care consideră că este dispus să-l ofere, înţelegând prin aceasta o ofertă rezonabilă, în concordanţă cu piaţa. 

La rândul sau, Casa de Licitaţii GOLDART Ghildush se angajează să poarte negocieri prealabile cu depunătorul lucrării, în avantajul cumpărătorului şi, în timpul licitaţiei, va anunţa un preţ de pornire renegociat care poate fi cel propus de ofertant sau apropiat de acesta. Lucrarea se licitează începând de la preţul negociat, iar ofertantul angajat în procesul de licitare, dacă îşi adjudecă lucrarea, indiferent la ce nivel de preţ, beneficiază din partea Casei de un comision preferenţial. În situaţia în care vor fi două sau mai multe oferte prealabile pentru aceeaşi lucrare, licitatorul ofertant prealabil care îşi adjudecă lucrarea beneficiază de comisionul preferenţial.

Pentru licitaţia GOLDART Ghildush din 16 iunie, comisionul preferenţial este 15,5%, cu taxele TVA şi ŢAP incluse, faţă de comisionul actual de 18,5%, dealtfel cel mai mic practicat pe piaţă românească.

 

  

Cele mai citite

Cătălin Drulă, atac dur la adresa unor politicieni: “Au dat drumul la hoție”

Cătălin Drulă și-a exprimat nemulțumirea sa față de faptul că președintele Klaus Iohannis și liderii PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, ar...

Cutii de carton cu 1, 2 sau 3 pereți: ce alegi pentru afacerea ta?

Afacerea ta va avea doar de câștigat dacă alegi cutiile de carton potrivite produselor pe care le comercializezi. Poate te întrebi care este legătură....

Declin demografic în România. Numărul de nașteri scade

Declinul demografic în România devine tot mai evident, cu un număr tot mai mic de nașteri înregistrat în primele trei luni ale acestui an,...
Ultima oră
Pe aceeași temă