26.4 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialUnde ieşim la teatru în luna noiembrie

Unde ieşim la teatru în luna noiembrie

Şi în lunile noiembrie şi decembrie, cei care îndrăgesc teatrul îi pot revedea pe actorii preferaţi, în spectacole de mare succes, pe scenele bucureştene:

Teatrul Tineretului (Palatul Naţional al Copiilor) găzduieşte următoarele reprezentaţii:

La Palatul Naţional al Copiilor, luna începe cu “Două liniuţe”. Comedia în care Medeea Marinescu şi Marius Manole, rezolvă în stil propriu, dileme existenţiale, sub bagheta regizorală a Liei Bugnar este programată pe 1 noiembrie.

Apoi, pe 9 noiembrie, tot Medeea Marinescu şi Marius Manole te aşteaptă la “Fă-mi loc”, un spectacol spumos şi imprevizibil, ce demonstrează că viaţa e plină de surprize!

Pe 10 noiembrie ai intalnire cu Maestrul Radu Beligan,  in piesa “Egoistul”!  In distributie: Radu Beligan, Adriana Trandafir, Damian Crâşmaru, Tomi Cristin, Rodica Ionescu, Mihai Niculescu, Lamia Beligan, Ileana Olteanu, Medeea Marinescu,  Cesonia Postelnicu şi  Silviu Biriş. 

Iar dacă te-ai întrebat “Cum se face” un spectacol de teatru, ai şansa să afli răspunsul pe 17 noiembrie. Carmen Tanase, Anca Dumitra, Toma Dănila, Alexandru Conovaru şi Octavian Strunila îţi dezvăluie partea nevăzută a unei producţii teatrale, în piesa “Cum se face”, o comedie actuală şi intelgentă. Regie şi scenariu: Octavian Strunilă

Te încântă o incursiune în Bucureştiului interbelic? Atunci nu pierde întâlnirea de la Palatul Naţional al Copiilor, cu “Take Ianke şi Cadâr”! Vino să râzi cu pofta, pe 19 noiembrie, alături de trei negustori de modă veche! Vă aşteaptă „la tejghea” Ioan Gyuri Pascu, Niculae Urs şi Doru Ana, într-un spectacol plin de haz! Bilete la casa de bilete Startickets de la Palatul Naţional al Copiilor şi online pe startickets.ro, blt.ro şi bilete.ro.

Luna decembrie aduce un moment de mare însemnătate şi bucurie în lumea teatrului: un actor de geniu te invită la aniversarea sa, pe 13 decembrie la Palatul Naţional al Copiilor! Vino să îl aplauzi pe maestrul Radu Beligan, chiar de ziua lui de naştere, în spectacolul “Leul deşertului”. Alături de sărbătoritul zilei îi vei revedea pe Maia Morgenstern, Mircea Rusu, Lamia Beligan, George Remeş şi Tania Popa. Regia spectolului este semnată de: Radu Beligan.  

Biletele pentru toate spectacolele de la Palatul Naţional al Copiilor se găsesc la casa de bilete Startickets de la Palatul Naţional al Copiilor şi online pe startickets.ro, si blt.ro, şi bilete.ro.

Teatrul Naţional din Bucureşti

Pe 2 noiembrie sunteţi invitaţi la Sala Studio a Teatrului Naţional din Bucureşti la inegalabilul duel teatral "Caramitru – Mălaele, câte-n lună şi în stele"! Doi titani ai scenei româneşti vă aşteaptă la un spumos spectacol de improvizaţie, în care versurile şi schimburile iscusite de replici se împletesc cu acordurile calde ale violoncelului lui Adrian Naidin. Bilete la casa de bilete a Teatrului National, şi online pe startickets.ro, bilet.ro, blt.ro, bilete.ro şi biletoo.ro

Teatrul de Comedie

Ţe-ai amuzat la “Mă mut la…mama?” şi ai râs în hohote la “Mă mut la…tata?”Primul serial teatral din România continuă cu “Ma mut sau nu ma mut? Aceasta e-ntrebarea!" Vino să afli răspunsul pe 23 noiembrie, la Teatrul de Comedie! Adriana Trandafir, Adrian Paduraru, Carmen Tanase, Andreas Petrescu, Gabriel Fătu, Anca Dinicu, Doina Teodoru, Ioana Ancea şi Oana Puşcatu te aşteaptă la o trilogie de comedie, în regia lui Gelu Colceag.

Cele mai citite

Vechea și noua Caledonie ard în focurile electorale

Vechea și Noua Caledonie, ținuturi la 16.000 de km distanță unele de celelalte, dar cu legături vechi onomastice, sunt în flăcările electorale. După demisia premierului...

Ministrul Apărării, despre sprijinul pentru Ucraina și Republica Moldova

Sprijinul "ferm" pentru state precum Ucraina şi Republica Moldova şi o abordare cuprinzătoare a securităţii în regiunea Mării Negre sunt "esenţiale", pe termen scurt...

Gabriela Firea vrea investiții mai mari în Cultura Capitalei

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat vineri că şi-ar dori să se aloce fonduri mai mari din bugetul municipalităţii pentru Cultură,...
Ultima oră
Pe aceeași temă