16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. O carte din România, premiată pentru designul inedit

FOTO. O carte din România, premiată pentru designul inedit

O carte românească a fost premiată pentru designul inedit în cadrul concursului internațional „Best Book Design from all over the World”, desfășurat în Germania, informează site-ul vingalac.ro.

Citește și: GALERIE FOTO. Cum arată primul pachet de cărți de joc

Albumul „Cartea de vizită” a primit premiul „Honorary Apreciations”, pentru care a fost în competiție cu alte 585 de cărți, din 30 de țări. Grafica volumului a fost realizată de doi designeri, asociați sub numele „72+87”, iar tiparul a fost realizat de Atelierul Fabrik.

Citește și: GALERIE FOTO INEDITĂ. Un fost bucătar face artă pe BANANE

„Jocurile de texturi și tehnicile combinate, executate cu grijă pentru detalii, fac din copertă o introducere tactilă în atmosfera cărții”, au spus realizatorii cărții.

Albumul „Cartea de vizită” este o colecție de 59 de cărți de vizită din prima parte a secolului XX, care au aparținut unor celebrități, dar și unor oameni obișnuiți. Cartea a fost tipărită într-o ediție de 150 de exemplare.

Marele premiu, „Goldene Letter”, la concursul „Best Book Design from all over the World” a fost obținut de volumul „Untitled”, scris de Paul Elliman.

Cele mai citite

Colliers: Numărul locuinţelor vândute în Bucureşti, în creştere cu 18% în primul trimestru din 2024

Piaţa rezidenţială a început anul 2024 în forţă, cu un prim trimestru încheiat cu o creştere de 18% a numărului tranzacţiilor cu apartamente în...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă