9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialGeorge W. Bush a scris biografia tatălui său

George W. Bush a scris biografia tatălui său

Fostul președinte american George W. Bush a scris biografia tatălui său, George H. W. Bush, de asemenea fost președinte al SUA. Aceasta va fi publicată la 11 noiembrie, ziua comemorării veteranilor în America, relatează Agerpres.

"George H. W. Bush a fost foarte devotat în slujba țării, un mare om de stat, precum și un tată extraordinar. Mi-am dorit să scriu istoria vieții sale și sper că oamenilor le va plăcea să o citească", a declarat George W. Bush, într-un comunicat al editurii Crown care va lansa biografia.

Editura Crown a precizat că în aceeași zi cu varianta tipărită va fi lansată o carte audio, prima ediție urmând să fie tipărită într-un milion de exemplare. Editura a calificat apariția acestei cărți drept istorică.

"Este pentru prima dată când un președinte american prezintă viața tatălui său, de asemenea președinte, prin proprii ochi și propriile cuvinte", a indicat editura Crown, calificând lucrarea drept "biografie unică și intimă".

Cartea oferă o viziune completă a vieții și carierei fostului președinte american George H. W. Bush, ce include ani de serviciu militar în timpul celui de Al Doilea Război Mondial în Pacific, activitatea sa de pionierat în comerțul cu petrol în Texas, precum și ascensiunea sa politică în Congresul american, perioada în care s-a aflat la conducerea CIA și mandatul său la Casa Albă (1989-1993).

Cele mai citite

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...

Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei, estimează Ludovic Orban

"Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei", estimează deputatul Ludovic Orban, după ce Cătălin Cîrstoiu s-a retras din competiția pentru funcția...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...
Ultima oră
Pe aceeași temă