16 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialMiercuri 10. Tu pe cine alegi să salvezi? Pe tine cine te...

Miercuri 10. Tu pe cine alegi să salvezi? Pe tine cine te salvează?

Miercuri 10 este al doilea volum din seria Noua Literatura RLvanta, un proiect desfăşurat de editorul cotidianului România liberă care îşi propune să susţină şi să promoveze scriitori români şi operele lor de debut. 
 
Cartea se gaseşte la toate punctele de difuzare a presei doar împreuna cu cotidianul România liberă la preţul de doar 7 lei.
 
“Ai crezut mereu că există un singur Rai şi un singur Iad. Dacă ţi-aş spune că sunt atâtea focuri ale infernului, câte unul pentru fiecare?”
 
2013/09/24//318927-miercuri-300x250.jpg
 
 

Despre autor

George Bonea este comediant şi jurnalist la Academia Caţavencu. Înainte de a fi un sclav al cuvintelor, este un tânăr la fel ca Ionuţ, cu bune, cu rele şi cu o capacitate uriaşă de a scoate înţelesuri din spatele unor lucruri la care ne gândim prea puţin, dar care ne lasă amprente în suflet şi în creier, pe care le ducem cu noi toată viaţa. George este astăzi la primul roman, dar cu siguranţă nu la ultimul. Miercuri 10 este un perpetuum mobile al poveştii fiecăruia dintre noi şi va continua să se nareze  natural în minţile noastre mult timp după ce ultimele file vor fi citite.

Despre carte

Ionuţ a adunat câţiva ani de frustrări şi disperări. De angoase şi suiciduri morale. De autoflagelări şi decizii radicale. A încercat să ajungă la lumina de la capătul tunelului în orice, doar pentru a avea puterea s-o stingă şi s-o aprindă când vrea el. Ionuţ e un tânăr cu probleme bătrane şi pline de riduri într-o lume care i se aşează pe trup ca un costum prăfuit de clovn, prea mare şi incomod pentru ideile lui frumoase, dar încă aspre şi indecise. Ionuţ ai fost şi tu, dar poate că ai luat o decizie diferită la un moment dat şi asta a schimbat de tot cursul lucrurilor. Unde ai ajuns? Sau, mai important, unde vrei de fapt să ajungi? 

 

Cele mai citite

Directorul general Dorin Tudora a mărit salariile doar angajaților PNL

În ultima ședință a Consiliului de Administrație de la Conpet SA Ploiești, de la sfârșitul lunii aprilie 2024, directorul general Dorin Tudora, impus...

Incredibil! Alexandru Rafila a semnat, pe furiș, Strategia de Cooperare 2024-2030 a României cu OMS

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a semnat recent, pe ascuns, un document extrem de important, în numele României, fără să existe transparență publică, dar...

26 de avioane de război și 5 nave chineze, detectate în jurul Taiwanului

Ministerul Apărării din Taiwan a anunţat vineri că a detectat 26 de avioane şi cinci nave chineze în jurul insulei în ultimele 24 de...
Ultima oră
Pe aceeași temă