11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialScriitoarea E.L.James va lansa o nouă carte din seria ”50 de umbre...

Scriitoarea E.L.James va lansa o nouă carte din seria ”50 de umbre ale lui Grey”

Scriitoarea britanică E.L.James a anunțat. luni, că va publica o nouă carte din seria „Fifty Shades Of Grey/ Cincizeci de umbre ale lui Grey” , scrisă din perspectiva personajului principal masculin, miliardarul excentric Cristian Grey.

Noua carte, intitulată simplu „Grey” va fi lansată pe 18 iunie, ziua de naștere a personajului principal din această serie de succes.

Trilogia „Fifty Shades Of Grey/ Cincizeci de umbre ale lui Grey”  a apărut în anul 2011 și prezintă povestea erotică dintre tânăra absolventă Anastasia Steel și tânărul om de afaceri Christian Grey. 

Romanul a fost criticat pentru scriitura slabă și pentru lipsa de credibilitate în povestea dintre cei doi protagoniști. De asemenea, adaptarea cinematografică a cărții a fost criticată pentru scenele de violență sexuală, care includ biciuire și supunere. 

Totuși, filmul a avut încasări de peste 230 de milioane de dolari și s-a situat pe primul loc în box office, iar autoarea E.L. James a intrat anul acesta în top cinci cei mai bogați autori britanici, cu o avere de 120 de milioane de dolari, echivalentul a peste 470 de milioane de lei.

Cele mai citite
00:01:26

Trump se confruntă cu o audiere pentru sfidarea curții din cauza comentariilor despre martori

Donald Trump se confruntă marți cu o audiere pentru sfidarea curții în cadrul procesului său penal istoric, procurorii din New York insistând că fostul...

Avantajele unui pat boxspring

Patul este, fără îndoială, una dintre cele mai importante piese de mobilier. În primul rând, asigură confortul locatarilor și contribuie la îmbunătățirea designului dormitorului....

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...
Ultima oră
Pe aceeași temă