10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăInternațional"Cincizeci de umbre ale lui Grey", cel mai provocator film al deceniului

“Cincizeci de umbre ale lui Grey”, cel mai provocator film al deceniului

"Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey", de Sam Taylor-Johnson, este considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, informează Mediafax.

Filmul, care va avea premiera cu o zi îniante de Valentine's Day, include 20 de minute de scene cu sex din totalul de 124 de minute.

"Fifty Shades of Grey" va avea mai multe scene cu sex pe marele ecran decât cele mai provocatoare 100 de pelicule lansate în 2014 puse la un loc, ceea ce plasează acest film artistic pe primul loc în topul celor mai erotice din ultimul deceniu.

Distincţia de "cel mai provocator film al deceniului" i-a fost atribuit peliculei "Cincizeci de umbre ale lui Grey" după ce site-ul Mr Skin, care clasează producţiile în funcţie de numărul scenelor cu sex, a publicat cele mai recente rezultate.

Jamie Dornan, care interpretează rolul principal masculin în filmul "Cincizeci de umbre ale lui Grey", a declarat, într-un interviu recent, că nu crede că producţia este "pornografică sau erotică".

De asemenea, regizoarea Sam Taylor-Johnson a precizat că filmul s-ar putea să nu fie atât de explicit precum se aşteaptă spectatorii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă