6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInternaționalEste timpul pentru un nou Bond

Este timpul pentru un nou Bond

Cineastul Sam Mendes, cel care s-a ocupat de regia recentelor două filme ale seriei James Bond – „Skyfall“ și „Spectre“ –, a declarat că este timpul ca altcineva să se ocupe de regia următoarelor filme ale francizei, scrie Entertainment Weekly în ediția electronică.

Prezent sâmbătă la Hay Festival din Țara Galilor, Mendes a pus capăt speculațiilor asupra posibilității de a regiza și următoarele două filme ale seriei. „A fost o aventură incredibilă, am îndrăgit fiecare secundă din aceasta“, le-a declarat regizorul de 50 de ani celor prezenți, menționând: „Cred că este timpul pentru altcineva“.

Totodată, în ce privește personajul agentului secret, actorul britanic Daniel Craig a declarat că nu își mai dorește să joace rolul faimosului spion, pe care l-a interpretat deja în patru filme ale francizei, începând cu „Casino Royale“ (2006). Fanii seriei au avansat mai multe propuneri pe internet și rețelele de socializare, printre care Idris Elba, Tom Hardy, Tom Hiddleston sau chiar actrița Gillian Anderson din seria X-Files, internauții postând pe Twitter o imagine cu actrița americană într-un poster al unui film al seriei.

Regizorul Sam Mendes a mai dat asigurări, cu același prilej, că nu are niciun fel de influență asupra desemnării viitorului actor care să interpreteze rolul principal pentru următoarele două filme ale seriei. Decizia respectivă îi aparține producătorului general al francizei, Barbara Broccoli, a mai spus Sam Mendes, care a obținut un Oscar și un Glob de Aur pentru filmul „American Beauty“.  

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă