11.1 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăInternaționalA murit fiul lui Frank Sinatra

A murit fiul lui Frank Sinatra

Frank Sinatra Junior a murit în urma unui atac de cord miercuri la vârsta de 72 de ani în timpul unui turneu în statul american Florida, a anunţat sora sa, Nancy, citată de AFP, informează Agerpres.

“Familia Sinatra deplânge moartea prematură a fiului, fratelui, tatălui şi unchiului său Frank Sinatra Junior în urma unui atac de cord în timp ce acesta se afla în turneu la Daytona, Florida”, a anunţat Nancy Sinatra într-un mesaj postat pe Facebook. 

La fel ca şi faimosul său tată, Sinatra Junior a făcut carieră în muzică, începând să cânte din perioada adolescenţei. 

Începând cu 1988, el a devenit şef de orchestră şi director muzical al spectacolelor tatălui său din ultimii ani de viaţă. 

Sinatra Junior urma să cânte miercuri seară la Peabody Auditorium din Daytona Beach, în cadrul unui turneu intitulat “Sinatra Sings Sinatra” (Sinatra cântă Sinatra). 

Sala de concerte a anunţat decesul lui Sinatra Jr pe pagina sa de Facebook, după ce iniţial indicase că spectacolul fusese anulat din cauza unor probleme de sănătate ale artistului.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Cod galben de vreme rea în 14 județe! Care sunt zonele vizate de avertizare

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată şi ploi însemnate cantitativ, valabilă pe parcursul zilei...

Premieră! Petrocub Hînceşti, campioana la fotbal a Republicii Moldove

Echipa de fotbal Petrocub Hînceşti a scris istorie în Republica Moldova, devenind pentru prima dată campioană națională, după remiza obținută sâmbătă, 1-1, pe terenul...

CSM București, campioana României. „Tigroaicele” au reușit o nouă triplă

CSM București a învins-o sâmbătă pe CSM Târgu Jiu cu scorul de 30-27, în Sala Apollo din Capitală, în etapa cu numărul 24 din...
Ultima oră
Pe aceeași temă