15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăInternaționalArtista Meghan Trainor vrea să lanseze un album reggae

Artista Meghan Trainor vrea să lanseze un album reggae

Cântăreaţa Meghan Trainor, cunoscută pentru melodia "All About That Bass", vrea să lanseze un album reggae, informează Mediafax.

Artista, al cărei album "Title" va fi lansat în luna ianuarie în Marea Britanie, a declarat că vrea să exploreze şi alte genuri muzicale. "Vreau să fie ceva nebunesc. Îmi doresc să fie ceva extraordinar. Vreau să fie ceva diferit", a spus artista.

Cântăreaţa, în vârstă de 21 de ani, care va lansa cel de-al doilea single – Lips Are Movin' – luna viitoare, în Marea Britanie, a explicat faptul că nu îşi doreşte să rămână prizoniera stilului muzical al single-urilor precedente şi vrea să încerce şi alte genuri.

Vorbind despre stilul muzical pe care l-ar putea aborda în viitor, ea a precizat: "Vreau să cânt reggae".

Meghan Elizabeth Trainor este cântăreaţă, compozitoare şi producător muzical.

Stilul muzical abordat de Trainor este predominat bubblegum pop, blue-eyed soul, doo-wop şi pop. Versurile melodiilor ei tratează subiecte precum condiţia femeii în actuala societate şi autoemanciparea.

Cel mai recent single al artistei, "All About That Bass", a fost nominalizat la cea de-a 57-a ediţie a premiilor Grammy, la categoria "cântecul anului", care vor fi acordate pe 8 februarie 2015.

Cele mai citite

Revolut anticipează o creștere cu 40% a numărului angajaților, în 2024, și ajunge la 10.000 de salariați

Revolut, fintech-ul britanic cu peste 40 de milioane de clienți retail la nivel global, a ajuns la 10.000 de angajați în toată lumea, iar...

Crește cu 50% numărul de muncitori filipinezi așteptați în România anul acesta

În cadrul primei ediții a Săptămânii Prieteniei Filipino-Române organizate de curând în Filipine, de către Departamentul de Muncitori Migranți, din cadrul Guvernului Filipinez, a...

Sorana Cîrstea, în turul trei la Madrid, după o victorie în trei seturi în fața filipinezei Alexandra Eala

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al treilea la Mastersul de la Madrid, după ce a învins-o în trei seturi pe filipineza Alexandra Eala,...
Ultima oră
Pe aceeași temă