14.5 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăInternaționalBeyonce, Justin Bieber, Adele şi Coldplay au cele mai multe nominalizări la...

Beyonce, Justin Bieber, Adele şi Coldplay au cele mai multe nominalizări la premiile MTV Europe Music Awards

Beyonce şi Justin Bieber au primit câte cinci nominalizări la MTV Europe Music Awards, în timp ce Adele şi trupa Coldplay au fost nominalizaţi fiecare la câte patru categorii, relatează Reuters, citată de Mediafax.

Beyonce este în cursa pentru cel mai bun videoclip pentru piesa ei “Formation”, dar şi la categoriile “cea mai prestaţie feminină”, “cea mai bună prestaţie live”, “cei mai vizibili fani” şi “cea mai bună prestaţie locală” (Statele Unite).

Bieber, care a triumfat la premiile de anul trecut, în Milano, cu cinci victorii, a fost nominalizat pentru “cea mai bună piesă” pentru hit-ul “Sorry”, “cea mai bună prestaţie masculină”, “cea mai bună piesă pop”, “cei mai mari admiratori” şi “cea mai bună prestaţie locală” (Canada).

Cântareaţa britanică Adele a primit patru nominalizări, printre care “cea mai bună piesă” pentru hit-ul “Hello”, “cea mai bună prestaţie live” şi “cea mai bună prestaţie feminină”, alături de trupa Coldplay, care a primit, de asemenea, patru nominalizări, printre care “cel mai bun videoclip” pentru single-ul “Up & Up”, “cea mai bună prestaţie live” şi “cea mai bună piesă rock”.

Trupa daneză Lukas Graham şi cântăreţul canadian Shawn Mendes au primit, de asemenea, patru nominalizări.

Gala MTV Europe Music Awards va avea loc la Rotterdam, pe 6 noiembrie.

Beyonce Knowles, în vârstă de 35 de ani, a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990 în calitate de membră a trupei Destiny’s Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny’s Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat “Dangerously in Love”.

Cele mai citite

Investițiile PSD continuă să susțină creșterea economică în trimestrul II: Managerii Români Confirmă

Managerii români confirmă că România va continua să înregistreze creștere economică și în al doilea trimestru al anului 2024, conform Anchetei de Conjunctură privind...

Programul apă-canal de la Fondul de Mediu a fost fraudat! Președintele AFM confirmă dezvăluirile PUTEREA

Președintele Administrației Fondului de Mediu, Laurențiu Neculaescu, confirmă dezvăluirile PUTEREA legate de fraudele masive cu finanțare prin AFM pentru programul apă-canal. Conducerea Administrației Fondului...
Ultima oră
Pe aceeași temă