15.3 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăInternaționalBOg reprezintă România în cea mai mare competiție de DJ din lume

BOg reprezintă România în cea mai mare competiție de DJ din lume

DJ BOg (Bogdan Tănase) reprezintă România în cea mai mare competiție pentru DJ din lume – burn ResidencyÎn prezent, BOg participă alături de alți 17 DJ din întreaga lume la burn Residency Bootcamp care are loc între 21 iunie și 7 iulie, la Ibiza. 

burn Residency Bootcamp presupune cursuri intensive cu DJ legendari ai momentului și o serie de provocări pentru participanți, care să îi ajute să își dezvolte pasiunea. Fiecare zi din Bootcamp vine cu o nouă provocare și noi seminarii susținute de cele mai mari nume ale muzicii electronice.

”Am șansa de a cunoaște foarte mulți oameni pasionați de ceea ce fac și învăț lucruri noi constant. Fiecare zi e nouă provocare pentru mine și aștept cu nerăbdare să văd ce aduce și următoarea săptămână”, a povestit DJ BOg. 

La final de Bootcamp, cei mai buni 5 DJ vor câștiga rezidențe pe timpul verii pe insula care nu doarme niciodată, iar la sfârșitul sezonului, cel mai bun dintre ei va câștiga o rezidență într-un club prestigios din Ibiza. Suma de 100.000 de euro va fi investită în cariera lui ca DJ.

Cei 5 finaliști vor mixa în cluburi de top de pe insulă – Café Mambo, Sankey’s sau Privilege – iar partenerii media ai programului, Vevo și Ibiza Sonica Radio 95.2 se vor asigura că mixurile participanților vor ajunge la urechile pasionaților din toată lumea.

Anul acesta, la burn Residency Bootcamp, alături de legendarii Carl Cox și Pete Tong s-au alăturat ca mentori și Philipp Straub și John Digweed. În plus, Marco Bailey, Uner, Marius de Vries, Miss Soulfly, Netsky, Tom Novy vor fi alături de participanți să îi învețe cele mai bune trucuri în materie de muzică electronică.  

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

BNR menține dobânda cheie la 7% pe an

Consiliul de Administraţie al Băncii Naţionale a României a decis, luni, să menţină rata dobânzii de politică monetară la nivelul de 7% pe an,...

O cafea bună se pregătește cu un espressor semiprofesional 

Cine nu cunoaște acele dimineți în care suntem grăbiți să ne luăm micul dejun și apoi să fugim la muncă? Chiar dacă suntem pe...

5 metode prin care îți poți depăși frica de a vorbi în limba engleză

Frica de a vorbi în engleză este o emoție comună printre cei care învață această limbă străină, dar există numeroase metode eficiente pentru a...
Ultima oră
Pe aceeași temă