16.1 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăInternaționalBoier Bibescu lansează alături de băieții de la The dada o piesă...

Boier Bibescu lansează alături de băieții de la The dada o piesă veselă și motivațională

Boier Bibescu lansează alături de băieții de la The dada o piesă veselă și motivațională, în care îndeamnă fanii să vadă partea pozitivă a lucrurilor, mai pe scurt "OK"
  
"Prima dată am compus refrenul, iar celelalte versuri au venit în urma experiențelor mele, atât cele bune, cât și cele rele. Cu băieții de la The dada am colaborat pentru prima data acum trei ani, când le-am remixat piesa "Ne doare la”. A venit momentul să facem și o piesă împreună, care ne reprezintă pe toți”, spune Boier Bibescu. 
  
De cealaltă parte, băieții de la The dada au adăugat: "€œDe când am văzut versurile, am știut că piesă ni se potrivește, ne-a plăcut pe loc. La clip a fost mare caterincă, am râs mult, mai ales că am avut în jurul nostru și mulți actori de comedie. A fost relaxant, distractiv și am avut un vibe bun, se vede asta și în clip”. 
  
Pentru producția piesei, Boier Bibescu a colaborat cu Alex Mațaev, iar regia videoclipului este semnată chiar de către artist, alături de Stella.  
  
Dintr-un clip colorat și plin de energie, precum "OK", nu avea cum să lipsească gașca lor de prieteni, așa că artiștii i-au invitat pe platoul de filmare și s-au pus pe distracție. Printre protagoniști se regăsesc Simona Nae, Natanticu, Alex Mataev, Stella, Andrei Chermeleu, Tamy, Cristi Martin și mulți alții. 
  
Boier Bibescu s-a lansat acum câțiva ani sub aripa lui Smiley și Don Baxter, care sunt și "nașii" onorifici ai numelui lui de scenă. Artistul a stat în spatele multor producții de succes din muzică românescă precum €œ"E marfă tare” (Alex Velea), "€œI want cha” (Xonia & J. Balvin), "Arată-le la toți” (Cabron), "€œA ta” (Corina), "Stinge lumina” (Ruby), "€œLa muncă e nasol” (Puya) etc. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă