12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăInternaționalCe concerte sunt în vara aceasta în Europa

Ce concerte sunt în vara aceasta în Europa

Cei care nu mai vor să asculte cântecul verii la radio, ci să se bucure de cea mai bună muzică în direct ar putea străbate Europa urmându-şi interpreţii favoriţi la cele mai bune festivaluri internaţionale de muzică – semnalează site-ul mujerhoy.com, care prezintă câteva dintre acestea.

„Tomorrowland“, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică electronică din lume, are loc între 22 şi 24 iulie, în De Schorre, la Boom (Belgia), între Anvers şi Bruxelles. Capete de afiş sunt Alesso, David Guetta, Tiësto, Alan Walker, Brian Cross, Afrojack, Axwell, Steve Aoki, Dada Life. Cei mai buni DJ de pe planetă îşi dau întâlnire într-un spaţiu magic în care visele devin realitate în ritmul muzicii electronice.

„Mysteryland“, pentru iubitorii de muzică şi natură, se desfăşoară la 20 kilometri distanţă de Amsterdam, la Haarlemmermeer, în Olanda, în zilele de 27 şi 28 august. Capete de afiş sunt Afrojack, Diplo şi Martin Garrix. Festivalul se focusează pe muzica electronică, artă, sustenabilitate. Scenele sale impresionante sunt înconjurate de păduri. A fost premiat pentru responsabilitate faţă de mediul înconjurător.

„Secret Garden Party“ se desfăşoară în Cambridgeshire (Anglia), între 21 şi 24 iulie. Printre capetele de afiş figurează Caribou, Air, Primal Scream, DJ Shadow, Milky Chance, Shura, Lissie, Submotion Orchestra.

„Lollapalooza“, unul dintre marile festivaluri urbane din lume, are loc în Grant Park, Chicago (SUA), între 28 şi 31 august. Capete de afiş sunt Radiohead, Red Hot Chili Peppers, LCD Soundsystem, J. Cole, Lana Del Ray, Future, Ellie Goulding, Major Lazer, Disclosure, Jane’s Addiction, Flume, G-Easy, The 1975, Haim, M83, Two Door Cinema Club. 

„Outside Lands“ are loc în Golden Gate Park, San Francisco (SUA), între 5 şi 7 august. Capete de afiş sunt Radiohead, LCD Soundsystem, Lionel Richie, Lana Del Rey, J. Cole, Duran Duran, Zedd, Ryan Adams, Major Lazer, Air Sufjan Stevens. Un festival care adună pe acelaşi afiş clasici ca Radiohead, Duran Duran sau Lionel Richie merită o vizită – apreciază site-ul mujerhoy.com.  

Cele mai citite

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă