12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăInternaționalCel mai recent film în care joacă Leonardo DiCaprio, "The Revenant", în...

Cel mai recent film în care joacă Leonardo DiCaprio, “The Revenant”, în topul box office-ului nord-american

Filmul “The Revenant: Legenda lui Hugh Glass/ The Revenant”, în regia lui Alejandro Gonzalez Inarritu, care îl are în rol principal pe actorul american Leonardo DiCaprio, a avut încasări de 16 milioane de dolari, în weekend, ocupând, astfel, primul loc în box office-ul nord-american, potrivit Reuters, citat de Mediafax.

În “The Revenant”, Leonardo DiCaprio joacă rolul unui vânător însetat de răzbunare, după ce este abandonat de prietenii săi în vestul american, în condiţii ostile, acţiunea fiind plasată în anul 1823. Pentru acest rol, DiCaprio a fost nominalizat la categoria “cel mai bun actor într-un rol principal” a premiilor Oscar din acest an.

Pe poziţia a doua în box office-ul nord-american s-a situat lungmetrajul “Star Wars: Trezirea Forţei”, cel mai recent film din seria “Războiul stelelor”, cu încasări de 14,3 milioane de dolari.

Locul al treilea în box office-ul nord-american a fost ocupat de comedia “Un poliţist şi trei sferturi!/ Ride Along 2”, regizată de Tim Story, care a avut încasări de 13 milioane de dolari, în al doilea weekend de la premiera în cinematografele nord-americane.

Pe de altă parte, premiera “Bunicul dezlănţuit/ Dirty Grandpa”, o comedie în regia lui Dan Mazer, cu Robert De Niro şi Zac Efron în distribuţie, s-a situat pe locul al patrulea în box office-ul nord-american, cu încasări de 11,5 milioane de dolari.

O altă premieră, thrillerul horror “The Boy”, în regia lui William Brent Bell, cu Rupert Evans în distribuţie, a avut încasări de 11,3 milioane de dolari, de vineri până duminică, situându-se pe locul al cincilea în box office-ul nord-american.

“The Revenant” a câştigat două premii la Goburile de Aur şi este nominalizat la 12 categorii, la premiile Oscar de anul acesta.

Cele mai citite

A născut soția lui George Simion

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a primit un veste bună mult așteptată. Liderul AUR este tată. George Simion a anunțat pe Facebook că...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...
Ultima oră
Pe aceeași temă