10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăInternaționalCluj: începe Comedy Weekend

Cluj: începe Comedy Weekend

Una dintre cele mai cunoscute vorbe de duh spune că “Râsul este o vacanță instant”(Milton Berle), fapt pentru care compania clujeană Why Not Us propune publicului clujean ca în fiecare lună să facă o scurtă escapadă la Comedy Weekend, un concept ce va debuta pe 6 martie la Cluj-Napoca. Comedy Weekend debutează prin evenimentul de stand-up comedy cu Dan Badea și Cătălin Bordea – în deschidere Nelu Cortea. Show-ul va avea loc la Casa de Cultură a Studenților.

“Comedy Weekend este un concept nou în Cluj-Napoca ce își dorește să aducă zâmbete și relaxare publicului. Ne propunem să oferim câte o duminică pe lună în care oamenii să se poată bucura de un show adevărat de stand-up și să le deschidem apetitul pentru ceea ce înseamnă comedie de calitate. Promitem nume mari și spectacole de excepție”, a spus Flavia Ficu, project manager Comedy Weekend.

Prima reprezentație aparține cunoscuților Dan Badea și Cătălin Bordea, care promit un show adevărat alături de Nelu Cortea. Dan Badea s-a remarcat în toamna lui 2007, când a devenit protagonist al proiectului HBO – Stand UP Cafe. “Scrii materialul, îl repeți, testezi pe scenă, merge sau nu, îl rescrii, adaugi sau elimini și întreg procesul o ia de la capăt”, a spus Dan Badea.

Cătălin Bordea este talentat și actor neliniștit, a făcut de toate: seriale TV, reclame TV, piese de teatru obscure. Din 2012 este coleg cu Capatos la “Un show Păcătos” pe Antena 1.

Nelu Cortea este actor cu acte în regulă. A absolvit UNATC în 2008, iar în 2010 a terminat și masteratul Arta Actorului, sub coordonarea profesorului Gelu Colceag. În 2010, a câștigat premiul “Ștefan Iordache” pentru Cel Mai Bun Actor Tânăr, în cadrul Galei HOP.
Biletele pentru această primă ediție de Comedy Weekend au fost deja puse în vânzare la prețuri ce variază între 50 și 60 de lei.  

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă