9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăInternaționalDăruiește magia pașilor de DANS!

Dăruiește magia pașilor de DANS!

De Craciun oferim celor dragi cadouri care speram sa-i bucure cat mai mult. Apoi, de Revelion, pregatim rezolutii si ne propunem lucruri, ne gandim ce poate aduce nou in viata noastra anul care tocmai incepe. Cei mai  multi dintre noi isi propun la inceput de an sa faca mai multa miscare, sa se relaxeze mai mult si sa cunoasca oameni noi.

De aceea, pentru Sarbatorile de anul acesta, te invitam sa daruiesti magia pasilor de dans, printr-un gift card cu lectii de dans la studioul de dans Arthur Murray Bucuresti.

Dansul este forma de miscare placuta, care ne relaxeaza, ne bine dispune si ne creeaza o multime de oportunitati de socializare.

Gift card-ul cu lectii de dans la Arthur Murray poate fi folosit individual sau in cuplu, astfel ca este un cadou excelent atat pentru un prieten, cat si pentru partenerul de viata.

Studioul Arthur Murray din Nicolae Caramfil nr. 87 va asteapta cu un spatiu premium, un program de lucru perfect pentru persoanele ocupate si, mai ales, cu o atmosfera familiala si energie pozitiva. Dansurile de societate dau o stare de bine, mentin in forma si relaxeaza. Indiferent care este sursa principala a stresului, asiguram ca printr-o lectie de dans se elimina toata energia negativa acumulata peste zi. Astfel, fiecare zi din noul an va fi plina de optimism si zambete.

Gift card-ul Arthur Murray este astfel mai mult decat un cadou, este un bilet catre relaxare si buna dispozitie, de care cei dragi se vor bucura pe termen lung.

Despre Arthur Murray

A doua cea mai veche franciza din Statele Unite, brandul Arthur Murray este renumit in intreaga lume si este cea mai extinsa retea de scoli de dans de societate, cu peste 280 de studiouri deschise in 24 de tari.

Primul studio Arthur Murray din Romania este deschis din aprilie 2014 la et. 2 al cladirii din str. Nicolae Caramfil nr. 87.

Istoria studiourilor de dans Arthur Murray a inceput in 1912, datorita lui Arthur Murray, un simbol American al succesului in antreprenoriat si al dansului de societate.

Coregrafii Arthur Murray colaboreaza adesea cu echipele de filmare de la Hollywood si teatrele de pe Broadway, ajungand sa semneze coregrafii in pelicule referinta in lumea dansului precum “Dirty Dancing”, “Scent of a Woman”, “Beauty and the Beast”, “Dance with me”.

 

 

Cele mai citite
00:01:26

Trump se confruntă cu o audiere pentru sfidarea curții din cauza comentariilor despre martori

Donald Trump se confruntă marți cu o audiere pentru sfidarea curții în cadrul procesului său penal istoric, procurorii din New York insistând că fostul...

Doliu în fotbalul românesc! A murit o legendă a Universității Craiova

Florin Oprea, portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu de campioană a României în sezonul 1973-1974, a decedat astăzi, la 76 de...

Persoanele fizice pot angaja și plăti legal personal pentru activitățile casnice

Ministerul Muncii anunță că platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și...
Ultima oră
Pe aceeași temă