13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăInternaționalElena Gheorghe debutează pe marile ecrane în animația Crăiasa Zăpezii

Elena Gheorghe debutează pe marile ecrane în animația Crăiasa Zăpezii

Cunoscuta cântăreaţă Elena Gheorghe debutează pe marile ecrane personajul principal din animaţia „Crăiasa Zăpezii”, care va avea premiera în cinematografele româneşti pe 13 noiembrie.

„Am un băietel de 3 ani şi 9 luni, care în decembrie împlineşte 4 ani. El este foarte entuziasmat când vine vorba despre cinematograf şi desene animate, de aceea s-a bucurat enorm când a aflat că voi pune voce pe o animaţie. (…) În Crăiasa Zăpezii sunt Gerda. Am primit cu mare bucurie această veste, pentru că de mult mi-am dorit să îmi împrumut vocea unui personaj animat. Cred că fiecare dintre noi se identifică într-o oarecare măsura cu Gerda: războinică, ştie ce vrea, pentru ca are mereu un scop bine definit şi luptă pentru el. Consider că toate desenele animate sunt educativeO adevărată eroină, Gerda este o fetiţă curajoasă, corectă şi foarte energică. Deşi a crescut la orfelinat, unde a fost mereu silită să muncească şi nu s-a bucurat de prea multă afecţiune, tânăra are o personalitate puternică şi a reuşit mereu să găsească resurse să-şi facă ziua mai frumoasă. Este mai tot timpul în conflict cu adulţii, iar pedepsele pe care le primeşte o transformă într-o persoană şi mai determinată. Luptă fără teamă pentru prietenii ei, pentru familie şi pentru adevăr. Îşi asumă fără şovăială responsabilitatea de a-şi salva fratele răpit de Crăiasa Zăpezii, iar călătoria ei va scoate la iveală secretul destinului măreţ care o aşteaptă”, a povestit Elena Gheorghe.

Animaţia Crăiasa Zăpezii” prezintă călătoria plină de aventuri a micuţei Gerda care încearcă să îşi găsească fratele ţinut prizonier undeva în vasta întindere albă din ţinutul vrăjit de Crăiasa Zăpezii. De-a lungul drumului, Gerda se confruntă cu multe obstacole, dar cunoaşte şi noi prieteni de nădejde.

Animația va avea premiera din 13 noiembrie pe marile ecrane din România.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă