12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăInternaționalELITE ART Club UNESCO și Filarmonica de Stat din Sibiu încheie anul...

ELITE ART Club UNESCO și Filarmonica de Stat din Sibiu încheie anul cu un concert extraordinar de Crăciu

 

Asociația ELITE ART Club UNESCO organizează pe 20 decembrie 2015, la Sala Thalia din Sibiu, concertul Proms of Delight – Christmas Edition, un preludiu pentru magia sărbătorilor de iarna, cu arii și lucrări celebre de Crăciun.

Evenimentul se va desfășura sub bagheta dirijorului Vlad Vizireanu – câștigător al premiului pentru cel mai bine clasat participant român la „Concursul Internațional de Dirijat Jeunesses  Musicales București ediția a VI a, care a avut loc la Ateneul Român în perioada 22-26 septembrie 2015. Invitați în cadrul Concertului sunt soliștii Irina Baianț (soprană a Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București) și Cristian Mogoșan (tenor al Operei Naționale din Cluj), alături de membrii orchestrei Filarmonicii de Stat din Sibiu.

Concertul le este dedicat tuturor iubitorilor de muzică clasică și oferă publicului ocazia de a asculta o serie de orchestrații inedite ale unor colinde naționale și internaționale, invitând publicul într-o călătorie de poveste.

Accesul la Concert este liber, începând cu ora 19.00.

Asociaţia ELITE ART Club UNESCO este reprezentanta exclusivă în România a Jeunesses Musicales Internaţional – cea mai amplă organizaţie non-guvernamentală pentru muzicienii din întreaga lume – şi se concentrează în direcţia promovării tinerilor artişti, prin organizarea unor proiecte culturale inedite care expun publicului noi forme de exprimare artistică, precum şi valori deja consacrate.

Concursul International de Dirijat Jeunesses Musicales București este singurul proiect de dirijat al Rețelei Internaționale Jeunesses Musicales – cea mai mare reţea internaţională pentru tineri muzicieni din întreaga lume – 85 țări. Anul acesta Concursul a beneficiat de transmitere prin livestreaming înregistrând peste 23.000 de vizualizări în timpul transmisiei și după aceasta – pe parcursul proiectului.

Evenimentul este organizat de Asociaţia ELITE ART Club UNESCO şi se derulează în cadrul Programului PA 17 / RO 13 – „Promovarea diversității în cultură și artă în cadrul patrimoniului cultural european”. Proiectul este finanțat printr-un Grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Guvernul României.

Bucharest Competition – Jeunesses Musicales Romania:

http://www.bucharestcompetition.ro/

http://livestream.com/Romania-Live-Events/ICCJMB2015

Partener: Filarmonica de Stat din Sibiu

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio România Muzical, Senso TV, Metropotam, Oraşul meu, Calendar evenimente, Observator Cultural, Cariere, Port.ro, Art Out, BestMusic, Avatar Media Project, Way Media, Onlinegallerz.ro, Business Woman, Fundaţia PRO Patrimonio, ZilesiNopti.

Pentru mai multe detalii: info@eliteart.org.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă