19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalExpoziție de pictură în memoria Holocaustului, deschisă în București

Expoziție de pictură în memoria Holocaustului, deschisă în București

O expoziție de pictură cu tema Holocaustului, intitulată „Memoria Holocaustului”, se deschide joi, la ora 17.00, la Universitatea Politehnică din București.

Citește și: Polonia: Ambasadorul SUA, tras la răspundere pentru afirmațiile despre Holocaust

Expoziția este inclusă în proiectul „Noaptea albă a galeriilor” și va fi deschisă și în data de 24 aprilie, în intervalul orar 19.00 – 4.00.

Lucrările expuse la Rectoratul Universității Politehnice vor putea fi vizionate până în 23 mai 2015.

La vernisaj vor expune lucrări tineri artiști români, participanți la tabăra de creație „Cum a fost posibil?”, organizată anual de Insitutul „Elie Wiesel”.

Lucrările tinerilor exprimă perspectiva lor asupra targediei evreilor din România, la mai mult de 70 de ani de la încheierea acesteia.

Evenimentul este organizat de Insitutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”, în colaborare cu Universitatea Politehnică din București și Primăria Sectorului 6.

Cele mai citite

Rusia cere o reuniune ONU pe tema atacului NATO asupra Iugoslaviei, de acum 25 de ani

Rusia a cerut organizarea unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU care să discute atacul NATO asupra Iugoslaviei, din anul 1999. Cererea Rusiei ar...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...
Ultima oră
Pe aceeași temă