13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăInternaționalFilmul "Lucy", lider în box office-ul nord-american

Filmul “Lucy”, lider în box office-ul nord-american

Filmul SF "Lucy", cu Scarlett Johansson şi Morgan Freeman, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american cu încasări de 44 de milioane de dolari, informează Mediafax.

Pe poziţia a doua în box office-ul nord-american s-a situat tot o premieră, filmul de aventuri "Hercules", cu Dwayne Johnson, John Hurt şi Ian McShane, care a avut încasări de 29 de milioane de dolari de vineri până duminică.

Liderul box office-ului de săptămâna trecută, filmul SF "Planeta Maimuţelor: Revoluţie/ Dawn of the Planet of the Apes", produs de studiourile Fox în 3D, a coborât pe poziţia a treia, cu încasări de 16,4 milioane de dolari. 

Thrillerul "Noaptea Judecăţii: Anarhia/ The Purge: Anarchy", de James DeMonaco, a coborât de pe locul al doilea pe al patrulea, cu încasări de 9,89 milioane de dolari, de vineri până duminică.

Tot o poziţie a coborât şi filmul de animaţie "Avioane: Echipa de intervenţii/ Planes: Fire & Rescue", care se situează pe locul al cincilea în box office, cu încasări de 9,30 milioane de dolari. 

Comedia "Sex Tape", de Jake Kasdan, se află pe locul al şaselea, cu încasări de 5,97 milioane de dolari, de vineri până duminică. 

Filmul SF "Transformers: Exterminarea", regizat de Michael Bay, ocupă poziţia a şaptea în clasament, cu încasări de 4,6 milioane de dolari.

Comedia romantică "And So It Goes", de P.J. Hogan şi Rob Reiner, cu Diane Keaton şi Michael Douglas, ocupă poziţia a opta în weekendul premierei, cu încasări de 4,55 milioane de dolari. 

Comedia "Tammy", de Ben Falcone, cu actorii Melissa McCarthy şi Susan Sarandon în rolurile principale, se situează pe locul al nouălea în box office-ul nord-american, cu încasări de 3,4 milioane de dolari.

Pe poziţia a zecea în box office-ul nord-american s-a situat thrillerul "A Most Wanted Man", de Anton Corbijn, cu Rachel McAdams, Robin Wright, Philip Seymour Hoffman şi Willem Dafoe, care a avut încasări de 2,71 milioane de dolari în weekendul premierei. 

Cele mai citite

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...
Ultima oră
Pe aceeași temă