27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăInternaționalFilmul "No Good Deed", pe locul întâi în box ofice-ul nord-american, după...

Filmul “No Good Deed”, pe locul întâi în box ofice-ul nord-american, după primul weekend de difuzare

Filmul "No Good Deed", care a avut premiera în cinematografele nord-americane weekendul trecut, s-a clasat pe locul întâi în topul încasărilor, cu 24,5 milioane de dolari, informează Mediafax.

Pelicula "No Good Deed", regizată de Sam Miller şi avându-i în distribuţie pe Idris Elba şi Taraji P. Henson, este un thriller despre un puşcăriaş instabil psihic care evadează şi terorizează o femeie şi pe cei doi copii ai acesteia, potrivit boxofficemojo.com.

Locul al doilea în box office-ul nord-american a fost ocupat de drama "Dolphin Tale 2", în regia lui Charles Martin Smith, cu Morgan Freeman şi Ashley Judd, care a obţinut încasări de 16,5 milioane de dolari. Filmul este o continuare a peliculei "Povestea delfinului" din 2011. O echipă de iubitori de animale încearcă să găsească o soluţie pentru ca un delfin să poată fi păstrat în cadrul unui centru dedicat faunei marine, după ce mama animalului moare, iar experţii spun că delfinul trebuie neapărat să aibă un companion.

Filmul "Gardienii galaxiei" a căzut două poziţii şi s-a clasat pe locul al treilea în box office, cu încasări de 8 milioane de dolari. Lungmetrajul SF, în care abundă efectele speciale şi în care rolurile principale sunt interpretate de Chris Pratt, Zoe Saldana, Benicio Del Toro, Bradley Cooper şi Vin Diesel, prezintă povestea unui aventurier care se aliază cu patru extratereştri pentru a salva galaxia. Filmul "Gardienii galaxiei", regizat de James Gunn şi distribuit pe plan internaţional de compania Walt Disney Pictures, a obţinut încasări totale de 305,9 milioane de dolari în cele şapte săptămâni de difuzare.

Locul al patrulea a revenit filmului "Ţestoasele Ninja/ Teenage Mutant Ninja Turtles", cu încasări de vineri până duminică de 4,8 milioane de dolari. Filmul regizat de Jonathan Liebesman are încasări totale de 181 de milioane de dolari, în cele şase săptămâni de la premieră. 

Locul al cincilea a fost ocupat de pelicula "Hai să fim poliţişti!/ Let's be cops", de Luke Greenfield. O comedie despre doi prieteni care ajung să fie confundaţi de mafia locală cu doi poliţişti adevăraţi, "Hai să fim poliţişti!" a avut încasări de 4,3 milioane de dolari de vineri până duminică şi un total de 72,9 milioane de dolari, la cinci săptămâni după lansare.

Pe locul al şaselea s-a clasat pelicula nou intrată în cinematografe "The Drop", cu Tom Hardy, James Gandolfini şi Noomi Rapace în rolurile principale. Filmul regizat de Michaël R. Roskam a obţinut încasări de 4,2 milioane de dolari în cinematografele nord-americane. Acesta este ultimul film al regretatului actor James Gandolfini, care joacă rolul unui mafiot din New York implicat într-o reţea de spălare de bani.

Locul al şaptelea a fost ocupat de filmul "Dacă aş rămâne/ If I Stay", cu încasări, în al patrulea weekend de proiecţii, de 4 milioane de dolari. Regizat de R.J. Cutler şi avându-i în distribuţie pe Chloë Grace Moretz, Mireille Enos şi Jamie Blackley, filmul prezintă povestea unei tinere care suferă un accident de maşină din cauza căruia intră în comă, timp în care are o experienţă "în afara corpului" şi trebuie să decidă dacă o să revină la viaţa pe care o avea sau o să îşi urmeze visul şi o să schimbe cursul lucrurilor radical. Pelicula are încasări totale, în cinematografele nord-americane, de 44,9 milioane de dolari.

Locul al optulea a revenit filmului "The November Man", cu 2,75 milioane de dolari încasări de vineri până duminică. Cu Will Patton, Pierce Brosnan, Olga Kurylenko şi Eliza Taylor, pelicula regizată de Roger Donaldson spune povestea unui agent secret al CIA, retras din activitate, care este rechemat în activitate pentru a asigura protecţia unui personaj important, doar pentru a afla că el este de fapt ţinta foştilor săi colegi. "The November Man" a obţinut încasări totale, în cele trei săptămâni de la premieră, de 22,4 milioane de dolari.

Locul al nouălea în topul încasărilor a fost ocupat de "Darul lui Jonas/ The Giver", cu 2,62 milioane de dolari din încasările de peste weekend. Regizat de Philip Noyce, cu Meryl Streep şi Jeff Bridges în distribuţie, filmul prezintă o societate distopică, în care oamenii trăiesc ca nişte roboţi pentru că nu mai au nici amintiri, nici emoţii, cu excepţia unui tânăr, care ar putea să schimbe totul în viaţa lor.

"Război în bucătărie/ The Hundred-Foot Journey", de Lasse Hallström, s-a clasat pe poziţia a zecea, cu încasări în weekend de 2,46 milioane de dolari. Pelicula spune povestea întâlnirii într-un sat din sudul Franţei între proprietara unui restaurant celebru, interpretată de Helen Mirren, şi o familie indiană, care deschide un stabiliment concurent.

Cele mai citite

Tu cum îți crești șansele de câștig la păcănele? TOP 5 sfaturi pentru a NU te baza doar pe noroc!

Lumina orbitoare a reflectoarelor, sunetul amețitor al clopoțeilor și senzația inimii care pulsează odată cu rotirea tamburului. Păcănelele online reușesc să ne captiveze cu...

Olaf Scholz, vizită în China: Nu fumăm toți cannabis în Germania

Cancelarul Olaf Scholz i-a asigurat luni pe studenții chinezi că nu vor fi nevoiți să fumeze cannabis dacă aleg să studieze în Germania, liderul...

VIDEO. FRF a lansat imnul echipei naționale pentru EURO 2024. Piesa se numește „Visăm împreună”

Federația Română de Fotbal (FRF) a lansat astăzi, în colaborare cu PRO TV, postul care va transmite EURO 2024, piesa „Visăm Împreună”, care va...
Ultima oră
Pe aceeași temă