15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăInternaționalFilmul "The Equalizer", pe primul loc în box office-ul american

Filmul “The Equalizer”, pe primul loc în box office-ul american

Filmul "The Equalizer", cu Denzel Washington şi Chloë Grace Moretz, în regia lui Antoine Fuqua, s-a clasat pe primul loc în box office-ul nord-american, în primul weekend de difuzare, cu încasări de 35 de milioane de dolari, informează Mediafax.

Filmul spune povestea unui fost militar din trupele de comando americane, Denzel Washington, care îşi înscenează propria moarte pentru a duce o viaţă liniştită şi discretă în Boston. El renunţă la această "pensionare" pentru a salva o tânără, Chloë Grace Moretz, şi este nevoit să lupte cu un grup de mafioţi ruşi. 

Locul al doilea în box office-ul nord-american a fost ocupat de pelicula SF "Labirintul: Evadarea/ The Maze Runner", cu 17,5 milioane de dolari încasaţi de vineri până duminică. 

Locul al treilea a revenit animaţiei 3D "Boxtroli/ The Boxtrolls", care a avut premiera în acest weekend şi a obţinut încasări de 17,25 milioane de dolari. 
Comedia "This is Where I Leave You" s-a clasat pe locul al patrulea, cu încasări, în al doilea weekend de difuzare, de 7 milioane de dolari. 
Pe locul al cincilea s-a situat drama "Dolphin Tale 2", în regia lui Charles Martin Smith, cu Morgan Freeman şi Ashley Judd, care a obţinut încasări de 4,83 milioane de dolari. 

Locul al şaselea a fost ocupat de filmul "No Good Deed", cu încasări de 4,6 milioane de dolari de vineri până duminică. Pelicula regizată de Sam Miller şi avându-i în distribuţie pe Idris Elba şi Taraji P. Henson este un thriller despre un puşcăriaş instabil psihic care evadează şi terorizează o femeie şi pe cei doi copii ai acesteia.

Locul al şaptelea a revenit peliculei "Umblând printre morminte/ A Walk Among the Tombstones", o dramă regizată de Scott Frank şi cu Liam Neeson în rol principal, care a obţinut 4,23 milioane de dolari încasări în cinematografele nord-americane, de vineri până duminică. Liam Neeson joacă în acest film rolul unui fost poliţist din New York, acum detectiv particular, care este angajat de un important traficant de droguri să afle cine şi de ce i-a ucis soţia.

Locul al optulea a fost ocupat de filmul "Gardienii galaxiei", cu încasări de 3,78 milioane de dolari. Lungmetrajul SF, în care abundă efectele speciale şi în care rolurile principale sunt interpretate de Chris Pratt, Zoe Saldana, Benicio Del Toro, Bradley Cooper şi Vin Diesel, prezintă povestea unui aventurier care se aliază cu patru extratereştri pentru a salva galaxia. Filmul "Gardienii galaxiei", regizat de James Gunn şi distribuit pe plan internaţional de compania Walt Disney Pictures, a obţinut încasări totale de 319,19 milioane de dolari în cele nouă săptămâni de difuzare.

Pelicula "Hai să fim poliţişti!/ Let's be cops", de Luke Greenfield, s-a clasat pe locul al nouălea. O comedie despre doi prieteni care ajung să fie confundaţi de mafia locală cu doi poliţişti adevăraţi, "Hai să fim poliţişti!" a avut încasări de 1,51 de milioane de dolari de vineri până duminică.

Locul al zecelea a revenit filmului "Ţestoasele Ninja/ Teenage Mutant Ninja Turtles", cu încasări, de vineri până duminică, de 1,45 milioane de dolari. 

Cele mai citite

Clotilde Armand s-a înscris pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand și-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1, din partea Alianței Dreapta Unită, potrivit jurnalul.ro. „Am un mesaj pentru...

Comerţul agroalimentar al Uniunii Europene, excedent de cinci miliarde de euro în ianuarie 2024

Comerţul agroalimentar din UE a înregistrat o evoluţie pozitivă în luna ianuarie 2024, conform celui mai recent raport lunar privind evoluția importurilor și a...

Nicu Ștefănuță: „Cetățenii vor putea să fie despăgubiți de primării dacă se îmbolnăvesc din cauza aerului poluat”

Românii care se îmbolnăvesc din cauza poluării pot cere despăgubiri autorităților locale, după ce directiva privind calitatea aerului a fost votată astăzi la Strasbourg...
Ultima oră
Pe aceeași temă