21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInternaționalFilmul ”The November Man” va avea premiera pe 10 octombrie în cinematografele...

Filmul ”The November Man” va avea premiera pe 10 octombrie în cinematografele din România

Filmul ”Nume de cod: Spionul de Noiembrie” (The November Man), cu actorul Pierce Brosnan în rol principal, va avea premiera pe 10 octombrie în cinematografele din România.

Cu un scenariu care are la bază best seller-ul internaţional ,,There Are No Spies”, semnat de Bill Granger, Nume de cod: Spionul de Noiembrie este un film despre elita spionajului internaţional, în care provocările constante şi jocurile de culise sunt ridicate la rang de artă.

Pierce Brosnan va juca rolul lui Peter Devereaux, un fost agent CIA, extrem de periculos şi bine antrenat, care acceptă o ultimă misiune. El trebuie să o protejeze pe Alice Fournier (Olga Kurylenko), un martor cheie capabil să divulge adevărul din spatele unei conspiraţii, care timp de câteva decenii a distrus numeroase vieţi.

Această misiune îl transformă pe Peter Devereaux într-o ţintă pentru cel care până nu demult îi era cel mai bun prieten, David Mason (Luke Bracey), unul dintre cei mai valoroşi oameni ai CIA-ului.

În momentul în care toţi încep să suspecteze existenţa unei scurgeri de informaţii în interiorul agenţiei, pentru Devereaux nu mai există nicio regulă şi nicio persoană în care să mai poată avea încredere.

Action thriller-ul, distribuit în Romania de Freeman Entertainment, va avea premiera pe marile ecrane în data de 10.10.2014. 

Cele mai citite

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...
Ultima oră
Pe aceeași temă