11.1 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăInternaționalFilmul belgian ”Tărâmul iluminaţilor” a câştigat Trofeul Anonimul

Filmul belgian ”Tărâmul iluminaţilor” a câştigat Trofeul Anonimul

Filmul belgian ”Tărâmul iluminaţilor/ The Land of Enlightened” (Belgia-Irlanda-Olanda-Germania-Afganistan), de Pieter-Jan De Pue, a câştigat Trofeul Anonimul, la cea de-a 13-a gală a festivalului, au anunţat organizatorii.

Aseară, 13 august, a avut loc Gala de Închidere a celei de-a 13-a ediții a Festivalului Internațional de Film Independent Anonimul, în cadrul căreia publicul a hotărât câștigătorii.

La secțiunea de scurtmetraj s-au decernat următoarele premii:

Premiul Publicului pentru Cel mai bun scurtmetraj străin filmului “Eden Hostel”, regia Gonzaga Manso (Spania), decernat în prezența regizorului.

Premiul Publicului pentru Cel mai bun scurtmetraj românesc filmului “O noapte în Tokoririki”, regia Roxana Stroe.

Premiul Ovidiu Bose Paștina, oferit de Fundația Anonimul, pentru filmul “Hopptornet/ Ten Meter Tower, regia Axel Danielson și Maximilien van Aertryck (Suedia).

În cadrul secțiunii de lungmetraj, Trofeul Anonimul 2016 s-a acordat filmului ”Tărâmul iluminaţilor/ The Land of Enlightened”, în regia lui Pieter-Jan De Pue (Belgia). Trofeul a fost decernat în prezența asistentului de regie Gregoire Verbeke.

 

 

 

Cele mai citite

VIDEO. Semimaratonul Bucureștiului, câștigat de atletul kenyan Alex Nzioka Matata

Cea de-a 13 ediţie a Semimaratonului Bucureşti a fost câștigată de atletul kenian Alex Nzioka Matata, care a parcurs cei 21 de km într-o...

Exclusiv: Analistul Adrian Negrescu, despre legea evaziunii fiscale: ,,Statul reușește să obțină doar 1-2% din prejudiciile din dosarele penale”

Legea evaziunii fiscale, cunoscută ca legea Ciucă-Ciolacu, împarte românii în tabere și anume cei care văd această măsură ca fiind una utilă în lipsă...

Daniel Nicodim, viceprimar Ploiești: Legea care a declarat 10 Mai ca Ziua Independenței Naționale a îndreptat o gravă mistificare istorică

Primăria municipiului Ploiești și Garnizoana Ploiești au organizat ceremoniile dedicate Zilei Independenței Naționale a României, care s-au desfășurat la Monumentul Vânătorilor, primul monument din...
Ultima oră
Pe aceeași temă