15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalFilmul SF "Gardienii galaxiei" se menţine pe primul loc în box office-ul...

Filmul SF “Gardienii galaxiei” se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme se mai află în top

Filmul SF "Gardienii galaxiei" a obţinut încasări de 16,31 milioane de dolari de vineri până duminică, în cinematografele nord-americane, menţinându-şi poziţia de lider, informează Mediafax.

Pelicula intrată în cinematografe în urmă cu cinci săptămâni are încasări totale de 274,6 milioane de dolari. Lungmetrajul SF, în care abundă efectele speciale şi în care rolurile principale sunt interpretate de Chris Pratt, Zoe Saldana, Benicio Del Toro, Bradley Cooper şi Vin Diesel, prezintă povestea unui aventurier care se aliază cu patru extratereştri pentru a salva galaxia. 

Pe locul al doilea în box office rămâne pelicula "Ţestoasele Ninja/ Teenage Mutant Ninja Turtles, cu încasări de11,75 milioane de dolari peste weekend . Filmul regizat de Jonathan Liebesman are încasări totale de de 162,4 milioane de dolari, în cele patru săptămâni de la premieră. 
Locul al treilea în clasament este ocupat, ca şi săptămâna trecută, de filmul "If I Stay", cu încasări, în al doilea weekend, de 9,26 milioane de dolari. 
Pe locul al patrulea se situează producţia "Precum în iad, aşa şi pe pământ (As Above, So Below)", nou intrată în cinematografe, cu încasări în primul weekend de 8,34 milioane de dolari. 
Pe locul al cincilea s-a situat pelicula "Hai să fim poliţişti!/ Let's be cops", de Luke Greenfield. O comedie despre doi prieteni care ajung să fie confundaţi de mafia locală cu doi poliţişti adevăraţi, "Hai să fim poliţişti!" a avut încasări de 8,2 milioane de dolari de vineri până duminică şi un total de 57,32 milioane de dolari, după trei săptămâni de la lansare.

Locul al şaselea a revenit unui film nou intrat în cinematografe, "The November Man", cu 7,66 milioane de dolari încasări de vineri până duminică. Cu Will Patton, Pierce Brosnan, Olga Kurylenko şi Eliza Taylor, pelicula regizată de Roger Donaldson spune povestea unui agent secret al CIA, retras din activitate, care este rechemat în activitate pentru a asigura protecţia unui personaj important, doar pentru a afla că el este de fapt ţinta foştilor săi colegi.

Locul al şaptelea este ocpuat de "When the Game Stands Tall", în regia lui Thomas Carter, cu Jim Caviezel, Alexander Ludwig şi Laura Dern. Filmul spune povestea legendarului antrenor de fotbal american Bob Ladouceur, care a preluat o echipă relativ necunoscută şi a reuşit un parcurs de 151 de meciuri fără nicio înfrângere, un record neatins în niciun alt sport în Statele Unite. Pelicula a obţinut încasări de 5,65 milioane de dolari în al doilea weekend de la lansare.

Filmul "Darul lui Jonas/ The Giver" ocupă poziţia a opta, cu încasări de 5,25 milioane de dolari. Regizat de Philip Noyce, cu Meryl Streep şi Jeff Bridges în distribuţie, filmul prezintă o societate distopică, în care oamenii trăiesc ca nişte roboţi pentru că nu mai au nici amintiri, nici emoţii, cu excepţia unui tânăr, care ar putea să schimbe totul în viaţa lor.

Filmul "Război în bucătărie/ The Hundred-Foot Journey", de Lasse Hallström, s-a clasat pe poziţia a noua, ca şi săptămâna trecută, cu încasări peste weekend de 4,6 milioane de dolari. Pelicula spune povestea întâlnirii într-un sat din sudul Franţei între proprietara unui restaurant celebru, interpretată de Helen Mirren, şi o familie indiană, care deschide un stabiliment concurent.

Partea a treia a seriei "Eroi de sacrificiu/ The Expendables" s-a situat pe poziţia a zecea, cu încasări de 3,5 milioane de dolari în weekend. Pelicula, regizată de Patrick Hughes, îi are în distribuţie pe Jason Statham, Antonio Banderas, Jet Li, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Kelsey Grammar, Terry Crews, Mel Gibson, Wesley Snipes şi Harrison Ford.

Cele mai citite

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...
Ultima oră
Pe aceeași temă