19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalFinal frontier - târg de carte SF & Fantasy la Bucureşti

Final frontier – târg de carte SF & Fantasy la Bucureşti

În weekend-ul 2-3 aprilie în București are loc a cincea ediție a singurului târg de carte SF & Fantasy din țară. Fanii genului și cititorii înfocați sunt așteptați între orele 11:00 și 19:00 la Connect Hub (B-dul Dacia nr 99, la Piața Spaniei), spun organizatorii pe pagina lor de Facebook.
La târg vă puteţi întregiți colecția de cărți SF & Fantasy de la edituri precumEditura NEMIRA, Editura Paladin, cărţi F&SF, Millenium, Crux Publishing,Editura Tritonic și puteţi explora lumile fantastice în limba engleză cu volumele aduse de Books Express. Extratereștrii aprobă!
Romanele grafice și benzile desenate vin de la HAC!BD, The EATComicsși Lex Hobby Store. Pasionații de board games sunt așteptați la standulRed Goblin. 
Organizatorii avertizează că la Final Frontier și-au anunțat prezenta Cavalerii Jedi, Darth Vader, dar și Kylo Ren și o suită de alte personaje fantasy. Și ei vin cu gânduri pașnice, ba chiar pregătesc un joc trivia cu premii la fel de fantastice.
Intrarea este liberă!
Evenimentul este marca bookblog.ro – cel mai important blog despre cărți și lectură de pe internetul românesc. În cei peste nouă ani de existență, el a devenit un reper pentru tinerii pasionați de lectură, un ghid care îi ajută să aleagă mai bine și mai ușor cărțile care merită citite.

Cele mai citite

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...

USR: Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor

Reprezentanţii USR consideră că Guvernul PSD-PNL ''minte'' atunci când spune că reduce facturile românilor şi că, de fapt, continuă să întreţină schema prin care oamenii...

Românii din Spania se încred în România: trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă

Repatriot, platforma care conectează românii din afara granițelor cu țara, a condus misiunea economică România-Spania, desfășurată în perioada 21-27 martie în Barcelona și Insulele...
Ultima oră
Pe aceeași temă