8.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăInternaționalFOTO. Cum a decurs a treia seară a festivalului George Enescu

FOTO. Cum a decurs a treia seară a festivalului George Enescu

FESTIVALUL GEORGE ENESCU 2015. În cea de-a treia seară a festivalului George Enescu a concertat violonista Patricia Kopachinskaja.

Astfel, spectacolul a fost deschis de concertul Scottish Ensemble. În continuare, spectatorii s-au putut bucura de muzica Orchestrei Național eRadio și Dosarele Bach. 

FESTIVALUL GEORGE ENESCU 2015.  Luni a avut loc ce-a de-a doua zi a Festivalului Festivalul Internaţional "George Enescu". Astfel, în Sala mare a Palatului a răsunat muzica Orchestrei Filarmonicii din Israel. Sectacolul a început în jurul orei 20.30.

Festivalul Internaţional "George Enescu" s-a deschis, duminică seară, la Sala Palatului din Bucureşti, printre invitaţi fiind preşedintele Klaus Iohannis, care a venit împreună cu soţia sa.

Klaus Iohannis și soția sa au ajuns la Sala Palatului cu câteva momente înainte de începerea concertului de deschidere a Festivalului Enescu.

FESTIVALUL GEORGE ENESCU 2015. Cea de-a XXII-a ediţie a Festivalului Internaţional "George Enescu" s-a deschis cu "Rapsodia Română Nr. 1", de George Enescu, în interpretarea Orchestrei Române de Tineret, formată din cei mai valoroşi tineri muzicieni din România, sub bagheta dirijorului Kristjan Järvi, renumit în întreaga lume pentru repertoriul transcultural.

 

Cele mai citite

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...
Ultima oră
Pe aceeași temă