17.2 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăInternaționalFOTO + VIDEO. Beyonce și-a serbat ziua printr-un nou videoclip

FOTO + VIDEO. Beyonce și-a serbat ziua printr-un nou videoclip

Cântăreața Beyonce a celebrat împlinirea vârstei de 35 de ani, pe 4 septembrie, prin lansarea unui nou videoclip, ca parte din seria cinematografică „Lemonade”, informează site-ul nme.com, citat de Mediafax.

Este vorba de piesa „Hold Up”, compusă alături de Ezra Koenig, Father John Misty şi Yeah Yeah Yeahs. 

„Hold Up” a fost publicată pe YouTube chiar de ziua cântăreţei, pe 4 septembrie. Săptămâna trecută Beyonce a câştigat la gala MTV Video Music Awards 8 premii, inclusiv pentru „Videoclipul anului” şi „Cel mai bun videoclip pop” pentru piesa „Formation”. La gala VMA Beyonce a cântat mai multe piese de pe albumul cinematografic „Lemonade”: A început cu „Pray You Catch Me”, a cântat apoi „Hold Up” şi „Formation”, piesă care a primit 6 premii MTV.

„Lemonade”, cel de-al şaselea album al lui Beyoncé, a fost lansat în data de 23 aprilie 2016. Odată cu albumul, a fost lansat şi filmul documentar cu acelaşi nume.

Regizat de Jonas Åkerlund, Dikayl Rimmasch şi Beyonce Knowles, filmul prezintă numeroase ipostaze ale lui Beyoncé, de la numere de dans realizate în studio, la secvenţe filmate în America de Sud, imagini urbane de noapte, imagini de arhivă şi filme realizate în familie. Filmul, precum şi melodiile de pe noul album care este şi al doilea album vizual al artistei, tratează idei complexe despre rasă, sex, putere, căsătorie, infidelitate, experienţa femeilor de culoare din America, creşterea copiilor.

Albumul a fost inspirat de mişcarea Black Lives Matter. Mamele lui Trayvon Martin (Sybrina Fulton), Michael Brown (Lesley McFadden) şi Eric Garner (Gwen Carr) apar în film alături de fotografiile fiilor lor decedaţi. Melodiile de pe noul album „Lemonade” au influenţe din numeroase genuri muzicale: pop, R&B, blues, rock, soul, funk.

Beyonce Knowles, în vârstă de 34 de ani, a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990 în calitate de membră a trupei Destiny’s Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny’s Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat „Dangerously in Love”.

Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 17 astfel de trofee – trei ca membră a grupului Destiny’s Child şi alte 14 în calitate de artistă solo. Beyonce a jucat şi în filme, precum „Austin Powers – Goldmember” (2002), „Pantera roz” (2006), „Dreamgirls” (2006) şi „Cadillac Records” (2008).

Din 2008, este căsătorită cu Jay-Z, unul dintre cei mai importanţi producători din industria muzicii hip-hop, iar împreună au o fiică pe nume Blue Ivy. Împreună formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată la peste 750 de milioane de dolari.

 

 

Cele mai citite

Bistrița: Un traficant de droguri este acuzat că a violat o minoră

La data de 16 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița Năsăud au dispus...

VIDEO. Furtuna din Texas a mai mulți morți

Furtunile a mai multe persoane și au lăsat fără curent electric aproape un milion de locuințe și întreprinderi din sud-estul Texasului, scrie BBC. „Avem o...

Ben Affleck și Jennifer Lopez o iau pe drumuri separate? “Au probleme în căsnicie”

Ben Affleck și Jennifer Lopez au probleme în căsnicie, susține o persoană din interior. Cei doi locuiesc în case separate. Cu toate acestea, verighetele...
Ultima oră
Pe aceeași temă