9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăInternaționalFOTO + VIDEO: Metallica revine cu un nou album, după opt ani

FOTO + VIDEO: Metallica revine cu un nou album, după opt ani

Una dintre cele mai renumite formații de heavy-metal din lume, Metallica, a anunțat, joi, că va lansa un nou album, în luna noiembrie. Intitulat „Hardwired…To self-destruct”, albumul este primul după opt ani, informează AFP, citat de Agerpres.

Metallica, unul din cele mai cunoscute grupuri de heavy-metal din lume, a anunțat joi lansarea în luna noiembrie a primului său album în opt ani, relatează vineri AFP.

Cel mai recent album, „Death Magnetc!”m fusese lansat în anul 2008, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a formației de rockeri. „Știm că ne-a luat ceva timp, dar suntem mândri să prezentăm <<Hardwired…To self-destruct>>, noul album de studio al grupului Metallica, îndelung așteptat”, precizează formația.

Al 11-lea album de studio al cvartetului format din cântărețul James Hetfield, bateristul Lars Ulrich, chitaristul Kirk Hammett și basistul Robert Trujillo va apărea pe piață în 18 noiembrie și va avea două discuri cu 12 titluri care rămân în tematica ansamblului discografiei Metallica: „Here comes revenge”, „Murder One” sau „Spit out the bone”.

James Hetfield și Lars Ulrich, fondatorii grupului, au produs albumul cu Greg Fidelman, care a colaborat deja cu formația, precum și cu alte grupuri ca Red Hot Chili Peppers sau Slayer. Prima piesă este deja disponibilă pe internet, fiind însoțită de un videoclip alb-negru.

Unul din grupurile cu cel mai mare succes comercial din istoria muzicală, Metallica s-a format în 1981 la Los Angeles. Încă de la primul album, „Kill Em All”, s-au bucurat de succes la scară internațională, iar cel de-al treilea album al lor, „Master of Puppets”, lansat în 1986, figurează în Top 30 al celor mai mari vânzări. În 35 de ani de carieră, formația a vândut zeci de milioane de albume în lumea întreagă și a primit opt premii Grammy, cele mai importante recompense ale industriei muzicale americane, încheie AFP.

 

Cele mai citite

Aerisirea în baie și reguli generale pentru a funcționa optim

Umiditatea excesivă din baie poate dăuna atmosferei generale, dar și nivelului de confort resimțit. Așadar, aerisirea corespunzătoare este obligatorie - atât pentru a asigura...

Vreme rea în toată țara, până joi dimineață

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de precipitaţii însemnate cantitativ şi intensificări de vânt, valabilă până joi dimineaţa în...

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...
Ultima oră
Pe aceeași temă