19.1 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăInternaționalFOTO + VIDEO: Maroon 5, show incendiar la București

FOTO + VIDEO: Maroon 5, show incendiar la București

Mii de fani s-au adunat, duminică seara, în Piața Constituției, unde formația americană Maroon 5 a susținut primul concert în România, în cadrul turneului de promovare al celui mai recent album „V”.

Fanii au cântat la unison versurile melodiilor care le-au adus celor de la Maroon 5 faima la nivel mondial, precum „This love” și „She will be loved”. Totodată, solistul Adam Levine a cucerit publicul cu varianta acustică a melodiei „Lost stars”, inclusă și pe coloana filmului „Begin aganin”, în care joacă actorii Keira Knightley și Mark Ruffalo.

Nu au lipsit din show și momentele inedite, precum solo-urile lui Adam Levine la o chitară de culoare roz-neon, cât și improvizațiile R&B. Mai mult, ei au cântat fanilor un fragment dintr-o melodie a lui Elvis Presley, „Can't help falling in love with you”, îndemnând fanii să li se alăture.

Lista pieselor cântate de Maroon 5 a inclus melodii de pe albumele anterioare, precum „Wake up call”, „Moves like Jagger”, „Harder to breathe”, dar și numeroase melodii de pe albumul „V”, pe care îl promovează în cadrul unui turneu mondial, precum: „Animals”, „Maps”, „Sugar”.

Deschideți galeria pentru a vedea mai multe fotografii de la show-ul din Piața Constituției.

În deschidere au cântat Antonia și formația Les Elephants Bizarres.

Maroon 5 este una dintre cele mai longevive trupe de muzică pop. A câştigat primul dintre cele trei premii Grammy din palmares, la categoria Best New Artist în 2005, şi a vândut peste 17 milioane de exemplare ale albumelor în întreaga lume. 

Formaţia abordează un stil muzical care îmbină stilul rock şi R&B, introdus în albumul lor de debut, „Songs About Jane", şi în dublul album „It Won't Be Soon Before Long". În 2010, Maroon 5 a lansat cel de-al treilea album de studio, „Hands All Over". În 2012, eu au lansat „Overexposed", urmat de „V”.

Cele mai citite

“Nu fac alte comentarii până la finalizarea anchetei”, susține fostul general Coldea

Florian Coldea, general în rezervă și fost prim-adjunct al directorului SRI, s-a prezentat în dimineața de luni, 27 mai, la un sediu de poliție...

“Nu fac alte comentarii până la finalizarea anchetei”, susține fostul general Coldea

Florian Coldea, general în rezervă și fost prim-adjunct al directorului SRI, s-a prezentat în dimineața de luni, 27 mai, la un sediu de poliție...

EXCLUSIV: Se confirmă dezvăluirile România Liberă – Judecătorul de la Tribunalul București vizat de grupul mafiot pentru soluția dată în Cazul Adamescu

GRUP MAFIOT PENTRU ÎNGENUNCHIEREA JUSTIȚIEI DIN ROMÂNIA ȘI UCIDEREA FIULUI LUI DAN ADAMESCU Foto: de la stânga la dreapta - Procurorul Adrian George Matei, Carmen...
Ultima oră
Pe aceeași temă