14.6 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăInternaționalFOTO + VIDEO. Urzeala Tronurilor: Ce decizii iau frații Lannister în episodul...

FOTO + VIDEO. Urzeala Tronurilor: Ce decizii iau frații Lannister în episodul opt

HBO a publicat, miercuri, o serie de fotografii care oferă indicii cu privire la evenimentele care vor avea loc în cel de-al optulea episod al sezonului șase din „Game of thrones/Urzeala Tronurilor”, notează Time.

Potrivit imaginilor, episodul „No One” îi va avea în centrul atenției pe cei trei frați ai familiei Lannister – Cersei, Tyrion și Jaimie – și eforturile fiecăruia de a încerca să dețină controlul în scena politică. Astfel, Cersei îl înfruntă pe High Sparrow, Jaimie se reîntâlnește cu Brienne la Riverlands, iar Tyrion descoperă că tentativele sale diplomatice au dus la îmbunătățirea situației în Mereen.

Episodul opt va fi difuzat duminică, începând cu ora 21.00 (EST) pe postul HBO.

Urzeala Tronurilor este un serial de televiziune, fantezie medievală, produs de HBO pe baza seriei lui George R. R. Martin, „Cântec de gheață și foc”. Serialul este difuzat și în România din 2011. 

 

Cele mai citite

Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, „zburat” din bordul administrativ de la Romsilva

Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, a primit recent un cadou neplăcut din partea ministrului PNL al Mediului, Apelor și Pădurilor, fiind ejectat...

Generația de Aur, ultima victorie, cu o Selecționată mondială a Stelelor: 3-2

Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World Stars), pregătită de Jose Mourinho, potrivit rador.ro. Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World...
Ultima oră
Pe aceeași temă