9.9 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăInternaționalFOTO. Enrique Iglesias promite un show extraordinar la Bucureşti

FOTO. Enrique Iglesias promite un show extraordinar la Bucureşti

Cântăreţul spaniol Enrique Iglesias le promite fanilor din România, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook, un show “extraordinar” pe 12 mai la Bucureşti.

 “Bună România, sunt Enrique Iglesias. Ne vom vedea pe 12 mai în Bucureşti, la Romexpo. Vă promit un show extraordinar. Ne vedem acolo!”, spune artistul în mesajul său, citat de Agerpres

Alături de band-ul său, starul latino-pop a pregătit cele mai cunoscute melodii din repertoriu, dintre care nu vor lipsi “Bailando”, “Ring my bells”, “Hero”, “Bailamos”, “Noche Y De Dia”, “Turn the night up”, “Tonight”, “I like it”, “Do you know”, “Not in love”. 

Concertul de la Bucureşti face parte din turneul mondial “Sex and Love” şi promovează cel mai recent album al artistului. 

Potrivit organizatorilor, biletele la categoriile VIP şi Fan Pit sunt sold out, în prezent fiind disponibile doar tichete la categoriile Standing sau Standing etaj 1+2. 

Preţurile acestora sunt de 299 lei şi 198 lei, în funcţie categoria de loc. Acestea pot fi cumpărate atât online, prin www.eventim.ro, precum şi de la magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV. 

Enrique Iglesias a mai cântat în Capitală pe 15 iunie 2002, pe stadionul “Lia Manoliu”, şi a participat la petrecerea de Revelion 2009 de la Romexpo. 

Enrique Iglesias a debutat în 1995, odată cu apariţia albumului care îi poartă numele. Enrique este fiul lui Julio Iglesias şi al jurnalistei Isabel Preysler, iar până în prezent a lansat 10 albume de studio. A jucat în filmul “Once Upon a Time in Mexico – Desperado 2” alături de Antonio Banderas şi Johnny Depp şi a colaborat cu artiste precum Whitney Houston, Ciara şi Nicole Scherzinger. 

Foto: Enrique Iglesias/Facebook

Cele mai citite

Președintele Iohannis a ajuns în Coreea de Sud

Delegația oficială condusă de președintele Klaus Iohannis a ajuns în Coreea de Sud, într-o vizită care va dura trei zile. Cele mai importante momente din...

Taiwanul mulțumește Statelor Unite pentru ajutorul militar de 2 miliarde USD

Guvernul din Taiwan a mulțumit Statelor Unite pentru ajutorul militar de circa 2 miliarde de dolari care a fost aprobat de Congres. Pachetul de ajutor...

Președintele Iohannis a ajuns în Coreea de Sud

Delegația oficială condusă de președintele Klaus Iohannis a ajuns în Coreea de Sud, într-o vizită care va dura trei zile. Cele mai importante momente din...
Ultima oră
Pe aceeași temă