10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInternaționalFOTO. Gafă de proporții la premiile Oscar 2017. Fotografia unei femei în...

FOTO. Gafă de proporții la premiile Oscar 2017. Fotografia unei femei în viață, inclusă într-un videoclip dedicat artiștilor care au murit în ultimul an

Fotografia unei femei care este încă în viață a fost inclusă într-un videoclip dedicat artiștilor care și-au pierdut viața în 2016, în cadrul unui moment de la cea de-a 89-a ediție a galei premiilor Oscar. Momentul marchează o nouă gafă de proporții a organizatorilor, după ce „La La Land” a fost anunțat eronat ca fiind câștigătorul trofeului suprem, deși distincția îi aparținea peliculei „Moonlight”, potrivit site-ului Variety.

 

Este vorba despre producătoarea de film australian, Jan Chapman,a cărei fotografie a fost asociată cu numele designerului de costume australian, Janet Patterson. Patterson, care a fost nominalizată de patru ori la Oscar, pentru contribuţiile sale la filmele „The Piano”, „Portrait of a Lady”, „Oscar and Lucinda” şi „Bright Star”, a decedat în octombrie 2016. Pe de altă parte, Jan Chapman este încă în viață. Cele două au lucrat împreună la filmul „The Piano”.


În această noapte se decernează cele mai prestigioase premii din cinematografie: premiile OSCAR, ediția 2017. Gala are loc la Los Angeles, acolo unde câștigătorii vor primi râvnitele statuete.

Secțiunea „In Memoriam” a stârnit critici și prin faptul că mai multe celebrități, printre care Garry Shandling şi Florence Henderson nu au fost incluşi în videoclip, chiar dacă au fost cunoscuţi pentru carierele lor în televiziune.


Pe aceeași temă:

Mahershala Ali a câştigat premiul Oscar la categoria “Cel mai bun actor în rol secundar” pentru rolul său din filmul „Moonlight”​, fiind singurul actor de origine musulmană, care a câştigat o astfel de distincţie.

Realizatorul de talk-show-uri şi actorul Jimmy Kimmel a prezentat cea de-a 89-a gală a premiilor Oscar, profitând de această poziţie pentru a-l ironiza, în repetate rânduri, pe preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

Filmul „The Salesman”,de Asghar Farhadi a obţinut, duminică seară,premiul Oscar pentru cea mai bună peliculă străină, în cadrul celei de-a 89-a ediţii a galei Academiei Americane de Film.

Prestigioasa gală Oscar şi-a desemnat câştigătorii. Distincţia pentru cea mai bună actriţă în rol secundar i-a revenit actriţei Viola Davis pentru rolul din lungmetrajul „Fences”. Este vorba de primul Oscar pentru Davis, actriţa mai fiind nominalizată la premiile Academiei Americane de Film de trei ori.

 

Cele mai citite

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă