9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăInternaționalFOTO. Imagini uluitoare de la cea de-a patra zi a festivalului George...

FOTO. Imagini uluitoare de la cea de-a patra zi a festivalului George Enescu

FESTIVALUL GEORGE ENESCU 2015. Miercuri a avut loc cea de-a patra zi a festivalului George Enescu. 

În cea de-a treia seară a festivalului George Enescu a concertat violonista Patricia Kopachinskaja.

Astfel, spectacolul a fost deschis de concertul Scottish Ensemble. În continuare, spectatorii s-au putut bucura de muzica Orchestrei Național eRadio și Dosarele Bach. 

Luni a avut loc ce-a de-a doua zi a Festivalului Festivalul Internaţional "George Enescu". Astfel, în Sala mare a Palatului a răsunat muzica Orchestrei Filarmonicii din Israel. Sectacolul a început în jurul orei 20.30.

Festivalul Internaţional "George Enescu" s-a deschis, duminică seară, la Sala Palatului din Bucureşti, printre invitaţi fiind preşedintele Klaus Iohannis, care a venit împreună cu soţia sa.

Klaus Iohannis și soția sa au ajuns la Sala Palatului cu câteva momente înainte de începerea concertului de deschidere a Festivalului Enescu.

FESTIVALUL GEORGE ENESCU 2015. Cea de-a XXII-a ediţie a Festivalului Internaţional "George Enescu" s-a deschis cu "Rapsodia Română Nr. 1", de George Enescu, în interpretarea Orchestrei Române de Tineret, formată din cei mai valoroşi tineri muzicieni din România, sub bagheta dirijorului Kristjan Järvi, renumit în întreaga lume pentru repertoriul transcultural.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă