15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalFOTO. Primele fotografii înscrise în competiția Sony World Photography Awards 2015

FOTO. Primele fotografii înscrise în competiția Sony World Photography Awards 2015

World Photography Organisation (WPO) a dezvăluit o parte din fotografiile înscrise la categoria ”Open” din competiția Sony World Photography Awards 2015. 

Pasionații de fotografie mai au la dispoziție o singură lună pentru a se înscrie în competiția Sony World Photography Awards 2015.

Înscrierile pentru secțiunile ”Open” și ”Youth” din cadrul Sony World Photography Awards 2015 se încheie pe 5 ianuarie 2015, iar fotografii care vor să participe la categoria ”Profesional” își pot înscrie fotografiile până la data de 8 ianuarie 2015.

În 2015, fotografiile înscrise în competiție vor fi jurizate de o echipă de experți mondiali în fotografie: Joanna Milter, editor foto adjunct pentru New York Times Magazine (SUA), Matthew Leifheit, Editor Foto la VICE Magazine (SUA), Enrica Viganó, Curator și autoare (Italia), Xingxin Guo, Vice Director al Centrului Foto din departamentul New Media al agenției de presă Xinhua News Agency și Editor-in-Chief al CICPHOTO (China), Oliver Schmitt, Editor Foto, Spiegel Online (Germania), Maria Pieri, Director Editorial, National Geographic Traveller, (UK) și Sasha Erwitt, Editor Foto (SUA).

Ediția din 2015 a Sony World Photography Awards va reuni fotografi profesioniști și amatori ce concurează prin imagini înscrise la 25 de categorii. Miza concursului este reprezentată atât de premii în bani, cât și de echipamente de fotografie Sony. Un fotograf profesionist își va adjudeca trofeul L’Iris d’Or și titlul de “Fotograf al anului” în timpul prestigioasei ceremonii de gală ce va avea loc în Londra, pe data de 23 aprilie 2015. Toți fotografii câștigători, dar și finaliștii, vor avea lucrările expuse la Somerset House din Londra, în perioada 24 aprilie -10 mai 2015, ca parte a expoziției Sony World Photography Awards. Totodată, imaginile vor fi publicate în anuarul Sony World Photography Awards 2015.

Fotografii români care vor sa participle la competiția Romanian National Award, parte a Sony World Photography Awards, își pot înscrie imaginile până la data de 05 ianuarie 2015 urmând pașii de înregistrare așa cum sunt prezentați pe Worldphoto.org.

Cele mai citite

Curățenia de primăvară bate la ușă! Pregătește-te cu produse profesionale care să-ți facă munca mai ușoară!

Anotimpul renașterii, cel în care revine prospețimea și aduce cu sine prospețimea și căldura, primăvara este și momentul ideal pentru a face curățenie în...

Burse de reziliență pentru elevi. Condițiile în care se acordă

Ministerul Educației (ME) a lansat în consultare publică Metodologia de acordare a burselor pentru anul școlar 2024 – 2025. Principalele noutăți sunt: Bursele de merit și...

GALERIE FOTO. Iubita lui Kevin Trapp a făcut duș în aer liber

Modelul brazilian Izabel Goulart, una dintre cele mai cunoscute iubite de fotbalist din lume, și-a înebunit milioanele de urmăritori de pe Instagram după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă